Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kaj pa vidva čakata?!

Na zalogi
SKU
9789616954396
Dodaj v primerjavo
Cena 18,90 €
Dodaj na seznam želja

Avtorica nas v iskrivem osebno izpovednem prvencu zapelje po čustvenem toboganu, ki se vije od trenutka, ko se par odloči za otroka, kar za seboj seveda potegne nepredvidljive posledice, do neskončnega iskanja rešitev, saj zaželene nosečnosti kar ni in ni. Par na tej poti ne izgubi upanja, temveč stvari vzame v svoje roke. Podata se k mojstru uradne medicine, potem pa, v nadaljevanju, preizkusita tudi razne druge, bolj alternativne možnosti, vse z namenom, da bi naposled le dobila otroka. Ko doživljata vzpone in padce, ko upanju sledijo poraz za porazom, začnejo padati tudi maske. Vse bolj se razkriva globina njunega odnosa in spoznanje, da otrok ni projekt, temveč čudež. 

Iskrena knjiga, ki seže do srca! »Že desetletja se vsak dan srečujem s pari, ki imajo težave pri zanositvi. Številnim izmed njih tudi sam zastavim vprašanje: ‘Kaj pa vidva čakata?!’ Suzana Zagorc v knjigi z istim naslovom predstavi svojo izkušnjo njunega prizadevanja za zanositev. Ta bo v pomoč mnogim parom, ki se tudi sami soočajo s podobnimi težavami. V njej pa občuteno, brez olepševanja in s številnimi podrobnostmi odstira tančice z dogajanja na tej poti tudi vsem drugim, ki ravno s tem vprašanjem naslavljajo mnoge pare. Knjiga Kaj pa vidva čakata?! je pomembna pridobitev za naš prostor, saj tovrstne literature, ki bi opisovala celotno izkušnjo skozi oči, telo in dušo sodobne mlade ženske, v slovenščini do sedaj še nismo imeli.« 

– primarij mag. Primož Reš, dr. med., specialist ginekologije in porodništva 


SUZANA ZAGORC je magistra komunikologije, ki vsaj tako spretno kot svinčnik vrti tudi kuhalnico. Nekdaj je bila strastna raziskovalka zdravega življenja, sedaj pa je predvsem zagovornica uporabe lastne pameti. Enako dobro se znajde tako v visokih petah in poslovnem kostimu, kot bosa pri stoji na glavi ali z nogami trdno na tleh pri obrezovanju vinske trte. V sebi nosi vse plasti ženskosti, od čiste svetnice do prave čarovnice. 

Neskončno je hvaležna za vse, kar ji daje življenje, a mostov ne ohranja za vsako ceno. Ko jih je treba podreti, gre naprej in se ne ozira nazaj. 

In ko je vržena v vodo, plava. Čeprav veliko raje pleše. 

Čistokrvna? 

Nikoli! 

Polnokrvna? 

Vedno! 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616954396
Leto izdaje 2015
Število strani 254
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Suzana Zagorc
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kaj pa vidva čakata?!
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kaj pa vidva čakata?!

Cena 18,90 €