Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kako do svojih sanj? Enciklopedija vprašanj

Na zalogi
SKU
9789619566404
Dodaj v primerjavo
Cena 25,00 €

Avtor: Sandra Kocijančič

 

Sanje niso samo tisto, kar se nezavedno dogaja med spanjem. Sanje se odvijajo tudi medtem, ko smo budni. Naše misli ustvarjajo naše okoliščine. Takšne, kot so misli, takšno je naše življenje. Tako znotraj, kot zunaj. To kar razmišljamo danes, je gradnik našega jutrišnjega dne.

Življenje, ki ga živite v tem trenutku, je natančna slika vaših preteklih misli. Če spremenimo misli, se bodo spremenile tudi naše zunanje okoliščine.

Veliko poudarka dajemo razlagi nočnih sanj, ki niso nič drugega, kot nepredelane misli, ki se nabirajo tekom vsakega dneva. Ker je v današnjem času informacij, ki jih človek lahko predela, preobilo, se proces odvija tudi ponoči. To povzroča, da se zbudimo utrujeni, smo iz dneva v dan bolj izčrpani in v neprestani stresni situaciji, ki nas posrkava, kot začaran krog.  Energijo porabljamo zato, da uspemo (pre)živeti v zunanjem svetu, še več pa je porabimo, če se udejanjamo na področjih, ki po naravi ne izhajajo iz našega notranjega poslanstva. Vendar to lahko spremenimo.

Premalo ali nič poudarka, pa dajemo "dnevnim sanjam". Podnevi razmišljamo in tudi misli so sanje. Zavedamo se jih, ko tečejo skozi zavedni del razuma, čeprav niso oprijemljive. Vemo, da razmišljamo, vendar ne vemo, da se tisto, o čemer razmišljamo tudi manifestira v naših zunanjih življenjih.

Znanost pravi, da se dnevno zavemo vsaj 70.000 misli in večina od njih se odvija po ustaljenih vzorcih - to so naša prepričanja o sebi in o svetu. Ker je večina misli in prepričanj negativnih, je hitro jasno, kakšno življenje živimo. Prepričanja izhajajo iz preteklosti. Nekoč so nam povedali kakšni smo, kaj zmoremo in kaj ne zmoremo. Ne glede na to ali so imeli prav ali ne, tem trditvam verjamemo še danes. Kar je še huje, so se globoko zasidrala v našo podzavest in nam nezavedno krojijo naš način razmišljanja in posledično tudi življenja. Nezdrava prepričanja projiciramo tudi v prihodnost in tako nadaljujemo "po starem", obenem pa pričakujemo čudežno spremembo na bolje. Kako naj se zgodi sprememba zunaj, če se ne zgodi sprememba znotraj? Naj bo to vaše prvo vprašanje, na vaši poti do sanj.

Knjiga ENCIKLOPEDIJA VPRAŠANJ, KAKO DO SVOJIH SANJ? ima preostalih 69 vprašanj, ki vas bodo nagovorile, da boste ponovno razmislili in ovrednostili svoja prepričanja. Neizogibno se boste vprašali, kaj verjamete o sebi in ugotovili, kaj od tega je negativno in ni vaša resnica. Prava vprašanja prinesejo prave odgovore. Ko postane jasno, kaj niste vi, lahko prepričanja, ki vas ovirajo preprosto odstranite in jih zamenjate s takšnimi, ki bodo prinesla pozitivno spremembo v vaše življenje. Vse kar še potrebujete je trdna volja za spremembo in nadzor nad svojimi mislimi. Ne dovolite si, da slabe misli in in mnenja drugih, prevladujejo in uničujejo vaše dragoceno življenje. Živite IZ SVOJIH SANJ in ne ZA svoje sanje, še posebej pa ne ZA SANJE DRUGIH.

Dodaj na seznam želja
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619566404
Leto izdaje 2022
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kako do svojih sanj? Enciklopedija vprašanj
Vaša ocena
Back to Top

Kako do svojih sanj? Enciklopedija vprašanj

Cena 25,00 €