Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kako do več energije

Na zalogi
SKU
9789619466414
Dodaj v primerjavo
Cena 24,80 €

Potrebujete rezervno baterijo? Kako nam je ušla energija? Kdo in kaj nam jo krade? Kje bi jo lahko prihranili? Kako jo lahko povrnemo? Bi jo lahko naložili »za rezervo«?

Dodaj na seznam želja

Energija

Zakaj smo brez energije?

Če pričakujete direkten odgovor, ga žal ni, kajti krivec za pomanjkanje energije ni samo en. Vsaj 77 jih je! Energija nam po kapljicah uhaja malo tu in malo tam. Nekatere tatove je preprosto prepoznati, mnogi pa so danes brez oblike, vonja in okusa.

Nevidni »krvosesi« so v obliki elektromagnetnega smoga, biotoksinov, »varnih« količin pesticidov, biocidov, naših misli … Vsak vzame svoj davek, mi pa smo na koncu dneva v »energijskem stečaju«. Bi se mu lahko izognili? Bi lahko sami napolnili svoje baterije in konec dneva dočakali še vedno z občutkom »komaj čakam, da naredim še nekaj«? Za vas nimamo »čarobnega napitka«, imamo pa 77 čarobnih kapljic v obliki dobrih nasvetov in receptov, ki vam bodo zagotovo pomagali ohraniti več energije.

Da bi ugotovili, kako lahko z majhnimi koraki daleč pridete, vam ni treba udejanjiti vseh 77 izboljšav. Dovolj bo, da začnete na primer s 7 ukrepi, v katerih boste zaznali največ priložnosti zase. Verjemite, da preverjeno deluje! Le premaknite se, preberite, udejanjite in zadihajte s polnimi pljuči. Imeti skoraj polne baterije tudi na koncu napornega dne ni čudež – to je naravno stanje, do katerega imate vso pravico. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619466414
Leto izdaje 2019
Število strani 200
Dimenzije 19,0 x 24,5
Vezava Mehka
Izdal Jasno in glasno
Avtor Sanja Lončar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kako do več energije
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kako do več energije

Cena 24,80 €