Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kako mi je Skrivnost spremenila življenje

Na zalogi
SKU
9789610146247
Dodaj v primerjavo
Cena 29,99 €

Vse od prve izdaje pred desetletjem je uspešnica Skrivnost avtorice Rhonde Byrne navdihnila nešteto bralcev, ki so javnosti zaupali resnične zgodbe o tem, kako se je njihovo življenje čudežno obrnilo na bolje. Svetovni fenomen, ki je spremenil milijone življenj. 

Dodaj na seznam želja

Resnični ljudje. Resnične zgodbe.

Knjiga Kako mi je Skrivnost spremenila življenje predstavlja zbirko najmočnejših, najprisrčnejših in najbolj poživljajočih zgodb v nadvse navdihujoči zbirki. Vsaka zgodba je pristna pripoved o poti, ki vodi do uspeha na vseh področjih življenja, naj gre za denar, zdravje, zvezo, odnose, ljubezen, družino, kariero in še veliko več. Ljudje v tej knjigi vedno znova pričajo o tem, da nihče ni prikrajšan za svoje sanjsko življenje. 

O avtorici:

Rhonde Byrne je ustvarila Skrivnost, dokumentarni film, ki je leta 2006 preplavil svet in spremenil na milijone življenj ter zanetil svetovno gibanje. Še istega leta je izdala knjigo Skrivnost, ki so jo prevedli v več kot petdeset jezikov in je še danes ena najdlje prodajanih uspešnic v tem stoletju. Napisala je še tri knjige, in sicer Moč leta 2010, Čarobnost leta 2012 in Junak leta 2013. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610146247
Leto izdaje 2018
Število strani 272
Dimenzije 14,0 x 17,8
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Rhonda Byrne
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kako mi je Skrivnost spremenila življenje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kako mi je Skrivnost spremenila življenje

Cena 29,99 €