V vrečki ni artiklov.
Kako mi je Skrivnost spremenila življenje

Resnični ljudje. Resnične zgodbe.

Knjiga Kako mi je Skrivnost spremenila življenje predstavlja zbirko najmočnejših, najprisrčnejših in najbolj poživljajočih zgodb v nadvse navdihujoči zbirki. Vsaka zgodba je pristna pripoved o poti, ki vodi do uspeha na vseh področjih življenja, naj gre za denar, zdravje, zvezo, odnose, ljubezen, družino, kariero in še veliko več. Ljudje v tej knjigi vedno znova pričajo o tem, da nihče ni prikrajšan za svoje sanjsko življenje. 

O avtorici:

Rhonde Byrne je ustvarila Skrivnost, dokumentarni film, ki je leta 2006 preplavil svet in spremenil na milijone življenj ter zanetil svetovno gibanje. Še istega leta je izdala knjigo Skrivnost, ki so jo prevedli v več kot petdeset jezikov in je še danes ena najdlje prodajanih uspešnic v tem stoletju. Napisala je še tri knjige, in sicer Moč leta 2010, Čarobnost leta 2012 in Junak leta 2013. 

9789610146247 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/k/a/kako_mi_je_skrivnost_spremenila_ivljenje.jpg 9789610146247
29.99 EUR 2021-09-30 Zaloga: Na zalogi

Kako mi je Skrivnost spremenila življenje

Kako mi je Skrivnost spremenila življenje Rhonda Byrne

Resnični ljudje. Resnične zgodbe

Vse od prve izdaje pred desetletjem je uspešnica Skrivnost avtorice Rhonde Byrne navdihnila nešteto bralcev, ki so javnosti zaupali resnične zgodbe o tem, kako se je njihovo življenje čudežno obrnilo na bolje. Svetovni fenomen, ki je spremenil milijone življenj. 
Cena: 29,99 €

Podrobnosti artikla Kako mi je Skrivnost spremenila življenje

O avtorju Kako mi je Skrivnost spremenila življenje

Rhonda Byrne

Rhonda Byrne

Rhonda Byrne je avstralska televizijska pisateljica in producentka. Njena knjiga Skrivnost (ki temelji na istoimenskem filmu) temelji na prepričanju v zakon privlačnosti. Napisala je več nadaljevanj knjige, med njimi The Power, Čarobnost in Junak, pa tudi druge knjige, ki se nanašajo na knjigo Skrivnost.

 

Več o Rhonda Byrne

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).