V vrečki ni artiklov.
Kako nas (h)ranijo ali Žito? Ne, hvala!


Kje, kako in zakaj so leta 1948 okrnili Hipokratovo zdravniško zaprisego in tako zaradi napačne prehrane odprli prosto pot boleznim in invalidnostim, zdravnikom pa so s spremenjeno zaprisego zavezali oči.
Odvežimo jim jih, da nas bodo opozarjali in zdravili s pravim vpogledom v razloge za naše bolezni! Posledica bo sprememba prehrane doma, v vrtcih, šolah, …, boljši odnosi in boljše zdravje.
Doktrine našega zdravljenja določajo v Združenih državah Amerike in še kje drugje na zahodu, zakaj pa ne pri nas v Sloveniji? Sodobno biološko orožje se skriva v neznanju in celo v pšeničnem zrnu. To svojemu jedcu najprej spremeni značaj, potem pa ga zasiplje z boleznimi ... Neustrezna hrana nas namreč pohablja, svetovna farmacija pa nas medtem ropa.
Slovenska medicina, poglej nad in pod oblake!
Ne dopuščajmo več, da še naprej trpinčijo naše družine. Zdravniku povejmo, kaj jemo in katere krvne skupine smo! Zahtevajmo zdravljenje zase in za otroke tudi s tega vidika!
Zakaj sem pisala? Ker vsak dan srečujem nove nesrečnike – mlade in stare, ki jih skrbi za vnuke, ki so že bolni. V knjigi opisujem krive in nedolžne »krivce« za sodobne bolezni in opisujem številne prve znanilce, da jih še pravi čas opazimo, in si ohranimo zdravje. Pred tem pisanjem in med njim že predolgo tudi mimo mene teče reka solza številnih tragičnih zgodb (o katerih v knjigi sicer ne pišem), ki so odplule v tihoto brez vrnitve.

978-961-6934-54-1 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/n/a/nasl_nitvenska_kako_nas_hranijo.jpg 978-961-6934-54-1
25 EUR 2021-08-08 Zaloga: Na zalogi

Kako nas (h)ranijo ali Žito? Ne, hvala!

Kako nas (h)ranijo ali Žito? Ne, hvala! Emanuela Carletti

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 125 zlatnikov = 1,25 €.
Kje, kako in zakaj so leta 1948 okrnili Hipokratovo zdravniško zaprisego in tako zaradi napačne prehrane odprli prosto pot boleznim in invalidnostim, zdravnikom pa so s spremenjeno zaprisego zavezali oči.Odvežimo jim jih, da nas bodo opozarjali in zdravili s pravim vpogledom v razloge za naše bolezni! Posledica bo sprememba prehrane doma, v vrtcih, šolah, …, boljši odnosi in boljše zdravje.Doktrine našega zdravljenja določajo v Združenih državah Amerike in še kje drugje na zahodu, zakaj pa ne pri nas v Sloveniji? Sodobno biolo&scaro...
Cena: 25,00 €

Podrobnosti artikla Kako nas (h)ranijo ali Žito? Ne, hvala!

ISBN 978-961-6934-54-1
Leto izdaje 2015
Število strani 298
Dimenzije 16,5 x 23,2
Vezava Mehka vezava
Izdal Amalietti & Amalietti
Avtor Emanuela Carletti

O avtorju Kako nas (h)ranijo ali Žito? Ne, hvala!

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).