V vrečki ni artiklov.
Kako obvladujem stres pri delu

Stres

Žepni priročnik celovito predstavlja učinkovite ukrepe, metode in pravilne tehnike za obvladovanje stresa pri delu in odpravljanje kronične utrujenosti posameznikov ter preprečevanje njihove izčrpanosti in zlasti izgorelosti v sodobnih delovnih okoljih. Uvodoma so predstavljene vrste in oblike stresorjev pri delu in na delovnem mestu ter njihov vpliv na zdravje in delo zaposlenih, vključno s pojavom organizacijskega stresa. Predstavljeni so pristopi v vodenju, s katerimi je mogoče uspešno upravljati s stresom. Poudarek je namenjen vzpostavitvi nestresnega delovnega okolja, uporabi ustreznega poslovnega komuniciranja, zagotovitvi regeneracije zaposlenih, vlogi razbremenitev in pomenu odmorov ter rednih počitkov.
 
Osrednji del priročnika je namenjen osvojitvi metod in tehnik sproščanja, celostne fizične in čustvene vadbe, rekreacije in velnesa v organizacijah, zdrave in raznovrstne prehrane, tehnik pravilnega dihanja ob doživljanju stresa, celostne obnove organizma in zadostnega spanja, krepitvi življenjske energije ter usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja.
 
Knjiga je namenjena zlasti direktorjem, menedžerjem, podjetnikom, vodjem na vseh nivojih vodenja v podjetjih in drugih organizacijah, kadrovikom, predavateljem in študentom ter vsem zaposlenim, ki se pri svojem delu soočajo s stresom.

Spoznajte oblike stresorjev in njihov vpliv na zdravje in delo zaposlenih.
 
Notranji in zunanji viri stresa pri delu vplivajo na delovanje zaposlenih in dolgoročno lahko povzročijo njihovo izgorelost ter ustvarjajo celo organizacijski stres, ki lahko sčasoma izčrpa celoten korporativni sistem.  
 
Osvojite veščine obvladovanja stresa,tako v poklicnem kot zasebnem življenju.
 
Stres je mogoče učinkovito obvladovati s pomočjo ustreznih tehnik vodenja in razbremenitev ter uporabe primernih metod sproščanja, regeneracije, zdravega življenjskega sloga, celostne fizične in čustvene vadbe, pravilnih tehnik dihanja in krepitve življenjske energije.

978-961-94828-2-7 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/k/a/kako-obvladujem-stres-pri-delu.jpg 978-961-94828-2-7
14.99 EUR 2021-12-03 Zaloga: Na zalogi

Kako obvladujem stres pri delu

Kako obvladujem stres pri delu Renata Mihalič

Žepni priročnik za učinkovito in hitro obvladovanje stresa pri delu

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 74 zlatnikov = 0,74 €.
Stres, kronična utrujenost in izgorelost zaposlenih povzročajo sodobnim organizacijam vse višje stroške, saj se odražajo v nižji stopnji produktivnosti, pogostim zdravstvenim odsotnostim, nastankom poklicnih bolezni in invalidnosti, nižji stopnji kakovosti dela, nezadovoljstvu zaposlenih, visoki fluktuaciji in nizkem ugledu organizacije v javnosti.
Cena: 14,99 €

Podrobnosti artikla Kako obvladujem stres pri delu

ISBN 978-961-94828-2-7
Leto izdaje 2020
Število strani 65
Dimenzije 12,5 x 17,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Mihalič in Partner
Avtor Renata Mihalič

O avtorju Kako obvladujem stres pri delu

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Kako obvladujem stres pri delu

Oglejte si tudi