V vrečki ni artiklov.
Kako ocenjujem zaposlene

Ocenjevanje zaposlenih

Žepni priročnik za ocenjevanje zaposlenih celovito predstavlja sistem in koncept izvedbe ocenjevanja vseh zaposlenih v organizacijah. Uvodoma je osvetljen pomen ocenjevanja tako za vsakega posameznika kot za celotno organizacijo in predstavljene so tudi temeljne metode in tehnike ocenjevanja zaposlenih. Osrednji del priročnika je namenjen načrtu uvedbe in izvajanju ocenjevanja zaposlenih, vključno z ocenjevalnim listom, izdelavo individualnih poročil o ocenjevanju, izvedbo ocenjevalnih razgovorov med vodjo in zaposlenimi ter pripravo akcijskih načrtov z ukrepi za izboljšanje stanja na ravni posameznikov, skupin in timov ter organizacije. Pomemben del priročnika je namenjen uporabi rezultatov ocenjevanja zaposlenih in povezanosti z drugimi orodji vodenja, spremljanju napredka in razvoja zaposlenih ter normativni ureditvi sistema ocenjevanja v organizaciji.
 
Priročnik odlikujejo, tako kot celotno zbirko knjižic »30 minut za vodenje«, priročnost za takojšnjo uporabo v poslovni praksi, enostavnost in razumljivost. Gre namreč za odziv na potrebe vodij po vedno širših znanjih in veščinah vodenja zaposlenih, za pridobivanje katerih je na voljo vse manj časa. Hkrati gre tudi za odziv na dejstvo, da projekti uvajanja novih orodij s strani zunanjih izvajalcev največkrat preveč obremenijo organizacijo, tako časovno kot finančno. Zato se vodstva organizacij vse pogosteje odločajo za samostojno izvedbo tovrstnih projektov, za kar pa potrebujemo uporabna znanja in praktične nasvete.
 
Knjiga je namenjena zlasti direktorjem, menedžerjem, podjetnikom, kadrovikom in vodjem na vseh nivojih in področjih vodenja v podjetjih in drugih organizacijah.

Izkoristite prednosti sistematičnega ocenjevanja v organizaciji.
 
Sistem ocenjevanja zaposlenih omogoča redno preverjanje dejavnikov uspešnosti in učinkovitosti, analitično vrednotenje vplivov na ustvarjanje dodane vrednosti, transparentno upravljanje zaposlenih in enostavnejše doseganje želenega razvoja na ravni celotne organizacije. 
 
Spoznajte koncept pravilnega in kakovostnega ocenjevanja zaposlenih.
 
Sistem ocenjevanja zaposlenih vključuje celovito ocenitev posameznikov s strani vodij, sodelavcev, podrejenih in samoocenitev. Skupaj z ocenjevalnim razgovorom in akcijskim načrtom ukrepov omogoča permanentno izboljševanje delovnih rezultatov, načinov opravljanja del in nalog, kompetenc in osebnostnih lastnosti ter sposobnosti vsakega posameznika.

978-961-94828-1-0 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/k/a/kako-ocenjujem-zaposlene.jpg 978-961-94828-1-0
12.99 EUR 2021-09-26 Zaloga: Na zalogi

Kako ocenjujem zaposlene

Kako ocenjujem zaposlene Renata Mihalič

Žepni priročnik za izvajanje ocenjevanja zaposlenih

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 64 zlatnikov = 0,64 €.
Ocenjevanje zaposlenih predstavlja učinkovito metodo ugotavljanja ustreznosti posameznikov in rednega spremljanja njihovega razvoja ter napredka pri delu in v delovnem okolju. Ocenjevanje zaposlenih nudi enega izmed najbolj transparentnih in enostavnih orodij upravljanja s človeškimi viri in človeškim kapitalom, katerega uporaba je danes postala nepogrešljiv del vodenja ljudi v vseh sodobnih organizacijah.
Cena: 12,99 €

Podrobnosti artikla Kako ocenjujem zaposlene

ISBN 978-961-94828-1-0
Leto izdaje 2020
Število strani 41
Dimenzije 12,5 x 17,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Mihalič in Partner
Avtor Renata Mihalič

O avtorju Kako ocenjujem zaposlene

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Kako ocenjujem zaposlene

Oglejte si tudi