V vrečki ni artiklov.

Kako se sporazumevati s težavnimi ljudmi

Kako se sporazumevati s težavnimi ljudmi Robert Cava

Knjiga vam bo pomagala prevzeti nadzor nad vašim razpoloženjem. Lažje kot spreminjati druge, je spremeniti svoj odziv na njihova negativna čustva. Naučili se boste obvladati stres in jezo, ter v težavni situaciji ustvariti spodbudno in sproščeno ozračje. Knjiga vsebuje številne vaje, s katerimi lahko ocenite svoje komuniciranje, ga oplemenitite ter vnesete pozitivno energijo v odnose s sodelavci, šefi, strankami, podrejenimi, prijatelji ali člani družine.
 
Cena: 19,28 €

Podrobnosti artikla

ISBN 961-200-034-4
Leto izdaje 2003
Število strani 242
Dimenzije 16,0 x 23,0
Avtor Robert Cava
Vezava Mehka
Izdal Ganeš
Kategorija Odnosi

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(1)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Sandra

Objavljeno 26.08.2017

Zanimiva, poučna, uporabna

Zanimiva, poučna, uporabna

RO?LE

Objavljeno 12.09.2014

Meni se zdi, da oseba, ki deluje v podjetju katera

Meni se zdi, da oseba, ki deluje v podjetju katera ga mora tudi obraniti v težavnih situacijah enostavno že vse to ve. Nvsezadnje pa večji del, katerega sem prelistal mi ni odgovoril na niti eno vprašanje. Kako umiriti tako osebo, ne da bi potrošil svojo energijo ali vsaj, da bi jo potrošil v minimumu. Knjiga se mi zdi lahka in preveč preprosto napisana. Notri ne obrazloži čustev težavnih oseb in ni znastveno prikazana. Celotna knjiga mi deluje, da je napisana iz osebnih opazkov, kateri pa definitivno ne delujejo na vseh ljudjeh. Morda bi moral biti naslov te knjige, Kako sem se jaz obranil težavnosti pri težavnih ljudjeh. Mogoče je tole neumno mišlenje, ampak je mišljenje človeka, ki zelo rad bere filozofske in psihološke knjige. Lep dan še naprej

Oglejte si tudi