V vrečki ni artiklov.

Kako sem postal neumen

Kako sem postal neumen Martin Page

Če nad slehernikom niha katastrofa naključja, se dvojno zlo inteligence dekadentno vnema le v nesrečnih in samotnih cinikih, ki zločinsko gibčnim nevronom ne zmorejo umeriti sape. Njihova prav nič tekoče členjena zgodba ješče para trebuh odrske iluzije, v skušnjavi mišljenja vse preskromno vrtoglavi in si, da bi mera sijajno počila po šivih, dovoli fantastično disciplino prostodušne radovednosti. … Sredotežna sila Antoinovega navdahnjenega uma sedaj prelomi obliko Ä poslej ne več daritveno jagnje nepravilno nagubanih potez evolucije zakorači v slasti tega sveta, koder ne m...
 
Cena: 18,95 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-92533-0-4
Leto izdaje 2009
Število strani 128
Dimenzije 14,5 x 21,0
Avtor Martin Page
Vezava Ne
Izdal Sanje
Kategorija Družbeni, življenjski

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

PETRICIJA

Objavljeno 12.09.2014

Super knjiga, ki govori o tem, da inteligenca ni

Super knjiga, ki govori o tem, da inteligenca ni vedno prednost. Preveč razmišljanja lahko prinese spoznanja o svetu, ki človeku prinese trpljenje. Antonie to spozna in se zato odloči, da bo postal neumen in tako lažje funkcioniral v družbi. Knjigo sem prebrala v dveh dneh, je ena mojih najljubših in jo priporočam.

Oglejte si tudi