V vrečki ni artiklov.
Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici?

Vodnik za starše, sorodnike, prijatelje, učitelje, vzgojitelje, ... vse, ki so v stiku z drugačnim otrokom ali želijo drugačnost razumeti in s tem pomagati sebi in drugim.

V vodniku avtorica navaja konkretna navodila kaj rečemo v težkih situacijah in česa ne smemo izreči, hkrati pa odgovarjam na najpogostejše dileme, razmišljanja in vprašanja, ki si jih ob prihodu drugačnega otroka zastavlja mnogo oseb, povezanih z drugačno družino:
- Kako se s sprejemanjem drugačnega življenja spoprijeti kot starš?
- Kako naj se prijatelji in sorodniki vedejo ob obisku družine s posebnim otrokom?
- Kako pripraviti sorojenca na prihod drugačnega bratca ali sestrice?
- Kakšnih opazk ne smemo dajati?
- Kaj rečemo otroku, ko se zagleda v drugačno osebo?...


Vodnik nudi vpogled v občutja in vedenja ožje družine, s katerimi se spoprimejo ob prihodu »drugačnega« družinskega člana. Odkriva, zakaj se nekateri odnosi s širšo družino, prijatelji okrepijo ali prekinejo, kako naj stari starši, sorodniki, prijatelji, sosedi,... sprejmejo »drugačnega« otroka, kako se lahko počutijo in kako lahko okolica pomaga družini z »drugačnim« novorojencem. Nudi konkretne primere, kako sporočimo novico ob rojstvu »drugačnega« otroka, kako se vedemo ob obisku pri »drugačni« družini in zakaj nam je včasih tako težko sprejeti drugačnost.

9789619380819 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/n/untitled_1_3_20.jpg 9789619380819
11.9 EUR 2020-10-04 Zaloga: Na zalogi

Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici?

Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici? Damjana Dodič

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 59 zlatnikov = 0,59 €.
Vodnik za starše, sorodnike, prijatelje, učitelje, vzgojitelje, ... vse, ki so v stiku z drugačnim otrokom ali želijo drugačnost razumeti in s tem pomagati sebi in drugim.V vodniku avtorica navaja konkretna navodila kaj rečemo v težkih situacijah in česa ne smemo izreči, hkrati pa odgovarjam na najpogostejše dileme, razmišljanja in vprašanja, ki si jih ob prihodu drugačnega otroka zastavlja mnogo oseb, povezanih z drugačno družino:- Kako se s sprejemanjem drugačnega življenja spoprijeti kot starš?- Kako naj se prijatelji in sorodniki vedejo ob ob...
Cena: 11,90 €

Podrobnosti artikla Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici?

ISBN 9789619380819
Leto izdaje 2016
Število strani 56
Dimenzije 14,0 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Corason
Avtor Damjana Dodič

O avtorju Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici?

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).