Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kako sva našla popolno ljubezen?

Na zalogi
SKU
9789610704386
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Knjiga je nastala kot popotnica za vse, ki pravo ljubezen svojega življenja še iščejo. V resničnih ljubezenskih zgodbah parov, ki so se spoznali na največjem spoznavnem portalu ona-on.com, boste našli motivacijo, kako se pobrati po izgubi, ponovno najti samega sebe ter se podati na pot iskanja nove ljubezni.

Dodaj na seznam želja

Ljubezen

Največji slovenski spoznavni servis ona-on.com v 2021 praznuje 20 let ljubezenskih zgodb, ki so se pričele tkati prav na portalu. V tem času štejejo že več kot 27.000 parov, ogromno družin, porok, med njimi tudi 6 Sanjskih porok v njihovi organizaciji!

Ob okrogli obletnici so skupaj z ona-on parom, Karolino in Petrom, v knjigi 'Kako sva našla popolno ljubezen' zbrali 20 najlepših ljubezenskih zgodb parov, ki so se našli na ona-on.com.

Glavna zgodba je zgodba Karoline in Petra, ki pripovedujeta o svoji poti do nove ljubezni s pomočjo ona-on.com. Ona po bolečem razhodu z nekdanjim partnerjem, on po tragični izgubi žene – v knjigi pojasnjujeta, kako sta se po teh izgubah pobrala in se odločila, da data ljubezni novo priložnost. Zakaj sta se odločila, da jima bo na tej poti pomagal ona-on.com?

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610704386
Leto izdaje 2021
Število strani 146
Dimenzije 16,5 x 23,5
Vezava Poltrda
Izdal Medium
Avtor Karolina Kalan, Peter Adamič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kako sva našla popolno ljubezen?
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kako sva našla popolno ljubezen?

Cena 24,90 €