Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kako to lepo diši! - Odkrivati svet z vsemi čuti

Le kar otroci vidijo, slišijo, okusijo, otipajo, lahko tudi »razumejo«. Njihovo življenje bo bogato, če ga bodo uživali z vsemi svojimi čutili. Pomembna naloga staršev je, da v prvih letih otrokovega življenja podprejo njegovo čutno dojemanje sveta, kar je lahko tudi zelo prijetno. Otroku je namreč v veliko veselje, da skupaj z odraslimi s svojim tipom, vonjem in sluhom osvaja svet. Knjiga ponuja staršem vse, kar naj bi vedeli o razvoju čutov v prvih letih življenja ter jim svetuje, kako mimogrede pomagati pri razvoju otrokovih sposobnosti.
Dodaj na seznam želja

Le kar otroci vidijo, slišijo, okusijo, otipajo, lahko tudi »razumejo«. Njihovo življenje bo bogato, če ga bodo uživali z vsemi svojimi čutili. Pomembna naloga staršev je, da v prvih letih otrokovega življenja podprejo njegovo čutno dojemanje sveta, kar je lahko tudi zelo prijetno. Otroku je namreč v veliko veselje, da skupaj z odraslimi s svojim tipom, vonjem in sluhom osvaja svet.

Knjiga ponuja staršem vse, kar naj bi vedeli o razvoju čutov v prvih letih življenja ter jim svetuje, kako mimogrede pomagati pri razvoju otrokovih sposobnosti.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-6214-73-X
Leto izdaje 1999
Število strani 95
Dimenzije 17,5 x 22,5
Izdal Didakta
Avtor Patricia Mennen
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kako to lepo diši! - Odkrivati svet z vsemi čuti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kako to lepo diši! - Odkrivati svet z vsemi čuti

Cena 19,90 €