V vrečki ni artiklov.
Kako vedežujemo iz ciganskih kart + karte
Knjiga z barvnimi podobami ciganskih kartz in priloženimi kartami bo marsikomu v oporo pri poslovnem vedeževanju, večini pa dober vodnik, da si sami odgovorijo na vprašanja, ki jih vznemirjajo. Avtorica, vodi tudim šolo prerokovanja iz ciganskih kart, je knjigo napisala na podlagi svojih bogatih izkušenj. Knjiga je napisana razumljivo in nagovarja bralca, kako naj se loti vedeževanja, največji del knjige pa je seveda namenjen razlagi pomenov vsake od šestintridesetih kart. Menda so ljudje začeli prerokovati iz kart v šesnjstem stoletju. Prerokovanje se je najbolj razširilo v Evropi, zlasti v osemnajstem stoletju, ko so sse karte pojavile predvsem v Angliji, Franciji in Nemčiji, od koder so pogosto priromale tudi v naše kraje. In od tedaj zanimanje za prerokovanje, ki se je širilo v glavnem od ust do ust, ni nikoli kaj dosti pojenjalo. V zadnjem času ga je vse več in več, zanimanje za pripovedovanje ciganskih sličic raste. Priročnik slovenske avtorice sloni na njenih dogoletnih izkušnjah i opazovanjih. Znanje je najprej pridobivala od drugih, izkušnje so jo pripeljala do tega, da sedaj lahko zanje posreduje naprej. Avtorica meni, da se je vedeževanje posodobilo, tako kot način življenja. In tako posodobljeno je tudi opisano in razloženo v knjigi. Zanimanje za njene vedeževalske delavnice raste, a je večini za vsakdanjo prerokovalsko rabo dovolj, da si znanje naberejo iz simpatičnega priročnika.
978-961-6005-78-4 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/k/a/kako-vedezujemo-iz-ciganskih-kart.jpg 978-961-6005-78-4
19.9 EUR 2021-05-12 Zaloga: Na zalogi

Kako vedežujemo iz ciganskih kart + karte

Kako vedežujemo iz ciganskih kart + karte Tea Pelicon

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Knjiga z barvnimi podobami ciganskih kartz in priloženimi kartami bo marsikomu v oporo pri poslovnem vedeževanju, večini pa dober vodnik, da si sami odgovorijo na vprašanja, ki jih vznemirjajo. Avtorica, vodi tudim šolo prerokovanja iz ciganskih kart, je knjigo napisala na podlagi svojih bogatih izkušenj. Knjiga je napisana razumljivo in nagovarja bralca, kako naj se loti vedeževanja, največji del knjige pa je seveda namenjen razlagi pomenov vsake od šestintridesetih kart. Menda so ljudje začeli prerokovati iz kart v šesnjstem stoletju. Prerokovanje se je najbolj razširilo v Evro...
Cena: 19,90 €
TOP 100

Podrobnosti artikla Kako vedežujemo iz ciganskih kart + karte

ISBN 978-961-6005-78-4
Leto izdaje 2009
Število strani 137
Dimenzije 12,5 x 19,5
Vezava Ne
Izdal Ara
Avtor Tea Pelicon

O avtorju Kako vedežujemo iz ciganskih kart + karte

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(1)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

BARBARA

Objavljeno 12.09.2014

Ta knjiga me je popolnoma razočarala saj je

Ta knjiga me je popolnoma razočarala saj je popolna kopija iz že obstoječih literatur o ciganskih kartah! Odsvetujem nakup!

Kako vedežujemo iz ciganskih kart + karte

Oglejte si tudi