Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kako z igro spodbujati miselni razvoj otroka

Na zalogi
SKU
9789610135746
Dodaj v primerjavo
Cena 19,95 €
Dodaj na seznam želja

Ranko Rajović, specialist interne medicine, magister nevrofiziologije in od leta 2003 član odbora za nadarjene otroke pri mednarodni organizaciji Mensa, je avtor programa NTC, sistema učenja, ki v pedagogiko uvaja dognanja nevrofiziologije in se izvaja v šestnajstih evropskih državah. 

Program NTC se v Sloveniji izvaja na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani, kot gostujoč predavatelj pa sodeluje tudi na Univerzi na Primorskem. 

Knjiga temelji na najnovejših izsledkih o delovanju možganov, predvsem na spoznanju, da je za razvoj intelektualnih sposobnosti poleg drugih dejavnikov odločilno število nevronskih povezav, ki se intenzivno formirajo v otrokovem zgodnjem otroštvu. Manko na področju raziskav otrokovega zgodnjega razvoja vpliva na način izobraževanja, spremembe v izobraževanju in vzgoji pa so nujne. 

Pretirano gledanje televizije, igranje videoigric, pomanjkanje fizične aktivnosti in grafomotoričnih dejavnosti poškodujejo in zmanjšujejo možnosti za razvoj bioloških potencialov, ki jih otrok nosi v sebi. Zgodnje otroštvo je osnova za nadaljnji intelektualni razvoj otroka in avtor v knjigi predlaga številne vsakodnevne dejavnosti, ki stimulirajo otrokov mentalni razvoj pred vstopom v osnovno šolo.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610135746
Leto izdaje 2020
Število strani 132
Dimenzije 18,2 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Ranko Rajović
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kako z igro spodbujati miselni razvoj otroka
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kako z igro spodbujati miselni razvoj otroka

Cena 19,95 €