V vrečki ni artiklov.
Kako z igro spodbujati miselni razvoj otroka

Ranko Rajović, specialist interne medicine, magister nevrofiziologije in od leta 2003 član odbora za nadarjene otroke pri mednarodni organizaciji Mensa, je avtor programa NTC, sistema učenja, ki v pedagogiko uvaja dognanja nevrofiziologije in se izvaja v šestnajstih evropskih državah. 

Program NTC se v Sloveniji izvaja na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani, kot gostujoč predavatelj pa sodeluje tudi na Univerzi na Primorskem. 

Knjiga temelji na najnovejših izsledkih o delovanju možganov, predvsem na spoznanju, da je za razvoj intelektualnih sposobnosti poleg drugih dejavnikov odločilno število nevronskih povezav, ki se intenzivno formirajo v otrokovem zgodnjem otroštvu. Manko na področju raziskav otrokovega zgodnjega razvoja vpliva na način izobraževanja, spremembe v izobraževanju in vzgoji pa so nujne. 

Pretirano gledanje televizije, igranje videoigric, pomanjkanje fizične aktivnosti in grafomotoričnih dejavnosti poškodujejo in zmanjšujejo možnosti za razvoj bioloških potencialov, ki jih otrok nosi v sebi. Zgodnje otroštvo je osnova za nadaljnji intelektualni razvoj otroka in avtor v knjigi predlaga številne vsakodnevne dejavnosti, ki stimulirajo otrokov mentalni razvoj pred vstopom v osnovno šolo.

9789610135746 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/u/n/untitled_1_3_25.jpg 9789610135746
19.95 EUR 2021-09-23 Zaloga: Na zalogi

Kako z igro spodbujati miselni razvoj otroka

Kako z igro spodbujati miselni razvoj otroka Ranko Rajović

Ranko Rajović, specialist interne medicine, magister nevrofiziologije in od leta 2003 član odbora za nadarjene otroke pri mednarodni organizaciji Mensa, je avtor programa NTC, sistema učenja, ki v pedagogiko uvaja dognanja nevrofiziologije in se izvaja v šestnajstih evropskih državah. Program NTC se v Sloveniji izvaja na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani, kot gostujoč predavatelj pa sodeluje tudi na Univerzi na Primorskem. Knjiga temelji na najnovejših izsledkih o delovanju možganov, predvsem na spoznanju, da je za razvoj intelektualnih spo...
Cena: 19,95 €

Podrobnosti artikla Kako z igro spodbujati miselni razvoj otroka

ISBN 9789610135746
Leto izdaje 2020
Število strani 132
Dimenzije 18,2 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Mladinska knjiga d.d.
Avtor Ranko Rajović

O avtorju Kako z igro spodbujati miselni razvoj otroka

Ranko Rajović

Ranko Rajović

Dr. Ranko Rajović specialist interne medicine, magister nevrofiziologije in avtor sistema učenja NTC, ki v pedagogiko uvaja nova dejstva o možganih, o tem, kako pomembno je za otroka gibanje.

Več o Ranko Rajović

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).