V vrečki ni artiklov.

Kako živeti v obilju?

Kako živeti v obilju? Jasmina Kandorfer

S praktičnimi energijskimi tehnikami do osebne in finančne svobode

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 81 zlatnikov = 0,81 €.
Ne tisto, kar je tvoj poklic ... tisto, za kar si poklican bi moral delati! Čas zase, za otroke ali za sprostitev postaja luksuz, ki si ga marsikdo ne more privoščiti?! Se vam zdi, da se je po pomoti zgodilo to, da ima 1% ljudi v lasti 99% odstotkov resursov? Je to naključje? Dobesedno naščuvani smo drug proti drugemu in proti samemu sebi! Čas je, da nehamo delati proti sebi ampak ZA SEBE! Vsak si zasluži živeti v obilju! Knjiga vam ponuja zavedanje in razumevanje glavnih vzrokov za uspeh, povprečnost ali propad na denarnem področju, pa tudi v osebnem življenju. S p...
 
Cena: 27,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-285-657-1
Leto izdaje 2017
Število strani 252
Dimenzije Ne
Avtor Jasmina Kandorfer
Vezava Ne
Izdal Klepet ob kavi
Kategorija Manifestacija želj in sanj

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

TANJA

Objavljeno 03.05.2018

Tej knjigi sem pozabila dodati odlično oceno. Res

Tej knjigi sem pozabila dodati odlično oceno. Res sem zadovoljna da jo imam. Veliko novega je, kar ne prebereš vsak dan. Pisateljica se res trudi za dobrobit vseh, tudi njene oddaje so super, ker razbijajo vse tabuje in si upa pogumno spregovoriti o vseh kotičkih življenja, kjer imamo samo še vedno radi zadržke.