Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kamorkoli greš, si že tam - Z meditacijo iz spanca avtomatizma v vsakdanjem življenju

Pogosto je videti, da smo preveč zaposleni s preteklostjo ali s prihodnostjo, ki še ni prispela. Iščemo, kje drugje bi lahko bili, koder upamo, da bo bolje, bolj srečno, bolj tako, kot si želimo, da bi bilo, ali kot je nekoč bilo. Večino časa se le delno zavedamo notranjih napetosti in tega, kaj počnemo v življenju in z življenjem, ter posledic, ki jih imajo naša dejanja in misli. Delo prebujanja iz teh sanj je delo meditacije, sistematičnega negovanja budnosti in zavedanja sedanjega trenutka. Ta pozornost ni v nasprotju z nobenimi religioznimi ali znanstvenimi prepričanji.
Dodaj na seznam želja
Pogosto je videti, da smo preveč zaposleni s preteklostjo ali s prihodnostjo, ki še ni prispela. Iščemo, kje drugje bi lahko bili, koder upamo, da bo bolje, bolj srečno, bolj tako, kot si želimo, da bi bilo, ali kot je nekoč bilo.
 
Večino časa se le delno zavedamo notranjih napetosti in tega, kaj počnemo v življenju in z življenjem, ter posledic, ki jih imajo naša dejanja in misli. Delo prebujanja iz teh sanj je delo meditacije, sistematičnega negovanja budnosti in zavedanja sedanjega trenutka. Ta pozornost ni v nasprotju z nobenimi religioznimi ali znanstvenimi prepričanji.
 
Meditacija pozornosti dopušča preobrazbo, ne da bi si bilo treba prizadevati, da bi karkoli dosegli ali da bi se do konca izmučili, ker smo neprimerni ali nepopolni. Kajti, kot vam govori ta knjiga, vi ste že popolni. Vsi smo. Tukaj in sedaj. Natančno taki kot smo, z vsemi našimi nepopolnostmi in neprimernostmi.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6058-53-7
Leto izdaje 2011
Število strani 253
Dimenzije 14,0 x 20,5
Izdal Založba Iskanja
Avtor Jon Kabat - Zinn
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kamorkoli greš, si že tam - Z meditacijo iz spanca avtomatizma v vsakdanjem življenju
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kamorkoli greš, si že tam - Z meditacijo iz spanca avtomatizma v vsakdanjem življenju

Cena 22,50 €