V vrečki ni artiklov.
Kanaliziranje (PREDNAROČILO)

Predviden izid knjige je 20. junij 2020 (naslovnica in knjiga bosta prevedeni v slovenščino). 

Spodaj so napotki in razlaga prednaročila oz. prednaročilo knjig, ki jih sprejemamo v naši spletni knjigarni.

Prednaročila knjig veljajo za vse knjige ki imajo ob naslovu pripis PREDNAROČILO. To so bodi prednaročila založbe Cangura.com ali izdaje drugih slovenskih založnikih s katerimi imamo dogovorjeno sprejemanje prednaročil njihovih knjižnih izdaj.

Kaj pomeni PREDNAROČILO oz. PREDNAROČILA KNJIG?

 • Prednaročilo je napoved izida nove knjige (datum izida je zapisan pri opisu knjige).
 • Način plačila knjige v prednaročilu je plačilo vnaprej (po predračunu).
 • Po opravljenem nakupu boste na vaš e-mail prejeli predračun, na katerem je napisan zadnji rok plačila za knjigo v prednaročilu.
 • Plačilo lahko opravite preko spletne banke, na vseh vplačillnih mestih Pošte Slovenije ali na vaši banki.
 • Vsa prejeta vplačila, navedena do datuma, ki so navedena na predračunu (zadnji rok vplačila prednaročila knjige) in pri opisu knjige, se upoštevajo kot uspešna rezervacija in nakup knjige v prednaročilu.
 • Vsa kasnejša vplačila se ne upoštevajo kot uspešna rezevacija knjige v prednaročilu, temveč za te velja redna cena kot za vse ostale knjige. Kar pomeni doplačilo zneska do redne cene. 
 • Če boste k naročilu dodali še knjige ali artikle iz obstoječe ponudbe, vam bomo vse naročeno (skupaj s prednaročilom) poslali skupaj ob izidu knjige. V nasprotnem primeru naredite dve ločeni naročili. 


BODITE PRVI - Za vsa knjige v prednaročilu založbe Cangura.com velja isto pravilo: (posodobitev 22. 5.)

 • Prvih 40 naročnikov ima 40% popust - prodano !!!
 • naslednjih 30 naročnikov ima 30% popust - prodano!!!
 • ostali pa boste imeli 25% popust - pohitite z nakupom

  Rezervirajte si svoj izvod v prednaročilu knjige!

Za dodatne infomacije za prednaročila kjnjig, smo vam na voljo na telefonski številki 070 800 571 ali po emailu info@cangura.com.


Kanaliziranje

Prodajna uspešnica Kanaliziranje prinaša neverjetno sporočilo za vse, ki si želijo pod drobnogled vzeti to področje. Nadvse uspešna avtorja Sanaya Roman in Duane Packer, katerih dela so prevedena že v več kot 24 jezikov in sta prodala že več kot 2,5 milijona izvodov vseh svojih knjižnih del, s pomočjo svojih vodnikov Orina in DaBena korak za korakom pokažeta, da lahko vsakdo kanalizira, se zavestno povezuje s svojim duhovnim vodnikom in višjim jazom, kar vodi do izjemnih rezultatov, ki spreminjajo življenje, obenem pa predstavita tudi, kako sta sama začela kanalizirati in začela znanje predajati naprej.

Kanaliziranje bralca preprosto in navdihujoče vodi po umetnosti kanaliziranja duhovnega vodnika ali višjega jaza. V njej boste zasledili praktične nasvete, kako vedeti, kdaj ste pripravljeni na kanaliziranje, kako pritegniti vodnika iz višjih svetov, kako preiti v stanje kanaliziranja, kako kanalizirate zase ali za prijatelje, kako širiti zavest in kako se odpirati za višje razsežnosti.

Modra in nežna duhovna vodnika obeh avtorjev, Orin in DaBen, vas pripravita na kanaliziranje in vam predočita, kaj lahko pričakujete. Naučili se boste prepoznati in pritegniti vodnika iz višjih svetov ter zavrniti nižje razvite entitete. Spoznali boste, kako se vodniki sporazumevajo z vami in kako vi sprejemate njihove informacije.

V knjigi boste popeljani na prvo srečanje s svojim vodnikom, spoznali, kako verbalno kanalizirati vodnika, prejeli pa boste tudi vprašanja, ki jih zastaviti svojemu vodniku, obenem pa boste izvedeli tudi, kaj pričakovati, ko začnete verbalno kanalizirati. Knjiga vsebuje navodila za lastne readinge in za readinge za druge ljudi. Naučili se boste tudi, kako skupaj z vodnikom pokukati v prihodnost.

Med branjem se boste naučili razvijati svoje sposobnosti kanaliziranja, prejeli pa boste tudi odgovore na vprašanja, kot so: kako pogosto kanalizirati, kako prejeti konkretne informacije, kako lahko vodniki še drugače delujejo preko vas, recimo preko glasbe ali likovne umetnosti. Avtorja pod drobnogled vzameta tudi vprašanja, ki se nanašajo na dvome med kanaliziranjem, nenazadnje je treba vedeti, kdaj je kanaliziranje iz trte zvito, kdaj pa ne.

Kanaliziranje je revolucionarna knjiga, saj vam morda lahko kanaliziranje svojega duhovnega vodnika pomaga povzpeti se po stopnicah duhovne rasti vse do vrat, ki vodijo do razsvetljenja.

Prednosti kanaliziranja je nešteto, kot na primer:

-          boljše zavedanje duhovnih svetov in bitij svetlobe

-          povezovanje z višjimi bitji iz višjih svetov svetlobe

-          dostop do znanja, ki prej ni bilo na razpolago

-          večja ustvarjalnost

-          večja samozavest in gotovost v lastne odločitve

-          večja modrost

-          razumevanje razlogov za domnevne ovire v svojem vsakdanu

-          spoznavanje priložnosti za življenje v odnosu do obilja, odnosov in kariere

-          bistveno hitrejša duhovna rast

-          občutek, da živimo v skladu s svojim smislom

-          razkrivanje smisla svojega življenja

-          razvijanje prirojenih darov in talentov

-          iskanje svoje poti dela za celotni svet

»Knjiga Kanaliziranje vam do zadnje podrobnosti predstavi, kako začeti kanalizirati. Avtorja iz izkušenj na lastni koži razložita, kako se povezovati s svojimi duhovnimi vodniki in jih kanalizirati zase in za druge. V knjigi boste zasledili tudi zelo podrobne nasvete, informacije in vodstvo. Priporočamo.« - Body Mind Spirit, oktober 1987.

»Kanaliziranje je veščina, katero lahko usvojimo. Sanaya Roman in Duane Packer sta s pomočjo svojih dveh vodnikov Orina in DaBena na papir prelila navdihujoč in preprost vodnik po umetnosti kanaliziranja. V knjigi lahko zasledite praktične nasvete, izveste, kdaj ste pripravljeni, kako pritegniti vodnika iz višjih svetov, kako se spraviti v trans, kako kanalizirati za prijatelje, kako se s kanaliziranjem odpirate za višje razsežnosti, in še marsikaj drugega.« - The Midwest Book Review

»Kanaliziranje se običajno opredeljuje kot proces, po katerem medij oziroma jasnovidec prenese informacije od nefizične entitete, ki govori skozenj. Romanova in Packer pojasnita kanaliziranje kot komunikacijo z duhovnim vodnikom višje ravni in komuniciranje verbalnih informacij. Včasih je kanaliziranje v transu veljalo za kanaliziranje, ko je bil medij v transu in se svojih besed ni zavedal, Romanova in Packer pa nas spodbujata, da se vsega zavedamo, saj lahko sporočila pomagajo tudi mediju samemu.

Za knjigo sem hvaležen zato, ker je jasno napisana in prinaša senzibilen pristop korak za korakom, po katerem lahko vsakdo, ki se zanima za to, začne kanalizirati. Odstre se tančica skrivnosti s procesa, odpravijo se napačne zamisli, ki strašijo ljudi, kanaliziranje postane dostopno. Najbolj pa sem pri tej knjigi hvaležen za to, da je bistveno več kot še eno duhovno moderno delo z navodili za uporabo, ampak vsebuje duhovnost v pravem pomenu besede. Kanaliziranje se podpre z besedami ljubezni, podpore in opolnomočenja, odpravijo se neutemeljeni strahovi. Knjiga nam ne daje lažnih obljub, ne ponuja hitrih rešitev, ne obljublja nam materialnega bogastva, ampak nas ves čas vodi po duhovni poti in nas opominja, da smo obdani z ljubeznijo. Nenazadnje nas nauči tudi, kako prositi za pomoč duhovne vodnike in življenje prepojiti z več ljubezni.« - The Common Boundary, december 1987

»Besedilo teče kot po maslu, je nadvse pametno napisano in mu zlahka sledimo.« - Meditation

4846546541564 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/k/a/kanaliziranje_2.jpg 4846546541564
21.7 EUR 2020-05-31 Zaloga: Na zalogi
-25%

Kanaliziranje (PREDNAROČILO)

Kanaliziranje (PREDNAROČILO) Duane Packer Sanaya Roman

Kako kanaliziramo in kako se povežemo s svojim vodnikom?

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 141 zlatnikov = 1,41 €.
Prodajna uspešnica Kanaliziranje prinaša neverjetno sporočilo za vse, ki si želijo pod drobnogled vzeti to področje. Nadvse uspešna avtorja Sanaya Roman in Duane Packer, katerih dela so prevedena že v več kot 24 jezikov in sta prodala že več kot 2,5 milijona izvodov vseh svojih knjižnih del, s pomočjo svojih vodnikov Orina in DaBena korak za korakom pokažeta, da lahko vsakdo kanalizira, se zavestno povezuje s svojim duhovnim vodnikom in višjim jazom, kar vodi do izjemnih rezultatov, ki spreminjajo življenje, obenem pa predstavita tudi, kako sta sama zače...

Vroča cena: 21,70 €

Prihranek: 7,20 € (25%)

Redna cena: 28,90 €

Podrobnosti artikla Kanaliziranje (PREDNAROČILO)

ISBN 4846546541564
Leto izdaje 2020
Število strani 255
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Duane Packer
Sanaya Roman

O avtorju Kanaliziranje (PREDNAROČILO)

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Katarina

Objavljeno 15.05.2020

Doma imam angleško verzijo knjige in sem jo že 3x

Doma imam angleško verzijo knjige in sem jo že 3x prebrala. Komaj čakam še slovensko izdajo. Jo že imam naročeno :)

Aleš

Objavljeno 12.05.2020

Zelo dobra knjiga, sem bral angleško, zelo

Zelo dobra knjiga, sem bral angleško, zelo praktična priporočam!!!
Aleš

Anja M.

Objavljeno 16.04.2020

Ohhh super cangurovci, super, hvaležna sem da

Ohhh super cangurovci, super, hvaležna sem da boste to knjigo izdali. Sem jo že brala v angleščini in je naravnost odlična - in deluje zelo :) hvala, priporočam naprej, Anja M.

Kanaliziranje (PREDNAROČILO)

Vroča cena: 21,70 €

Prihranek: 7,20 € (25%)

Redna cena: 28,90 €

Oglejte si tudi