V vrečki ni artiklov.

Kapljice limone za dušo

Kapljice limone za dušo Radhanath Svami

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 74 zlatnikov = 0,74 €.
Pred nami je zbirka izjemnih misli, ki življenju dajejo dodatno vrednost, pridih in razgibanost, kot bi čez njegove različne vidike iztisnili kapljice limone.Kapljice limone za dušo ni le knjiga, temveč vseživljenjske izkušnje, slikovito razpršene čez strani življenja.     Ta pisani mozaik barv in modrosti nam obljublja, da se bomo zamislili nad čudežem, ki mu pravimo življenje.     Primerna je za novoletna, rojstnodnevna in druga darila – osebna in poslovna. Sporoča nam, da si je treba v življenju najti čas zase, za dušo...
 
Cena: 14,95 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789612852740
Leto izdaje 2016
Število strani 140
Dimenzije 15,5 x 15,5
Avtor Radhanath Svami
Vezava Trda
Izdal Atmarama d.o.o.
Kategorija Afirmacije

O avtorju

  Radhanath Svami se je rodil v Chicagu leta 1950. V najstniških letih se je podal v svet na duhovno iskanje in postopoma odkril jogijsko pot vdanosti. Zdaj potuje po Evropi, Ameriki in Aziji ter uči modrost vdanosti, pogosto pa je tudi v svoji skupnosti v Mumbaju. Ljudje, ki ga poznajo, govorijo o njegovi predanosti temu, da bi ljudi približal Bogu. Skoraj v isti sapi omenjajo njegovo lahkotnost, preprostost in smisel za humor.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi