V vrečki ni artiklov.
Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje

Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje

Knjiga karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje, ki je pred vami, ohranja prvinskost in enostavnost besedila prve izdaje. Kljub poplavi literature, ki nosi predznak duhovna, in ki je v zadnjih letih izšla v Sloveniji, je Karmična diagnostika še vedno aktualna - ne bo zvenelo oholo, če rečemo da ponuja Večne resnice.
O slednjih, predvsem pa o spoznavnih teorijah so razmišljali in pisali od pamtiveka, različne teorije so dobile patino mnogih ideologij bodisi religij, če pa iz vsega izluščimo vodilno misel, dobimo naslednje. Usmerja nas Inteligenca, ki prežema vse stvarstvo in ima svoj lastni načrt. Tudi pričujoča knjiga nosi enako sporočilo, in vse, o čemer beremo na tem mestu, je neoddvojljivo od spoznanja Enosti. Tako tudi naše zdravje in usoda. Avtor pravi, da njegovi uvidi z vsakim dnem postajajo globlji, zato se je poglavja za poglavjem lotil znova in z vso skrbnostjo natančnejše artikulacije misli in spoznanj, ki so mu nasproti prihajala zadnjih pet let.
Popravljen in dopolnjen ponatis vsebuje tako tudi dodani poglavji o zdravljenju živali in medsebojnem vplivu živali in človeka ter poglavje o diagnostiki tehničnih predmetov in strojev, ki so v službi človeka.
978-961-245-396-1 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/g/o/gostinec_cangura_1.jpg 978-961-245-396-1
22 EUR 2021-08-02 Zaloga: Na zalogi

Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje

Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje Marjan Ogorevc

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 110 zlatnikov = 1,10 €.
Posodobljena izdaja, ki je pred vami, ohranja prvinskost in enostavnost besedila prve izdaje. Kljub poplavi literature, ki nosi predznak duhovna, in ki je v zadnjih letih izšla v Sloveniji, je Karmična diagnostika še vedno aktualna - ne bo zvenelo oholo, če rečemo da ponuja Večne resnice. O slednjih, predvsem pa o spoznavnih teorijah so razmišljali in pisali od pamtiveka, različne teorije so dobile patino mnogih ideologij bodisi religij, če pa iz vsega izluščimo vodilno misel, dobimo naslednje.
Cena: 22,00 €

Podrobnosti artikla Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje

ISBN 978-961-245-396-1
Leto izdaje 2007
Število strani 201
Dimenzije 15,8 x 23,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Marjan Ogorevc
Avtor Marjan Ogorevc

    Kategorije

O avtorju Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje

Marjan Ogorevc

Marjan Ogorevc

Slovenski bioenergetik in športni trener Marjan Ogorevc smisel življenja vidi v razvoju človekove zavesti. Približa nam idejo naravnega bivanja in odpira vprašanja današnje družbe, ki je na preizkušnji. Čeprav človeška evolucija poteka spontano, se zdi, da je kljub tehnološkemu napredku začela nazadovati. Prav Marjanove delavnice samozdravljenja, povezovanje z zdravniki uradne medicine in uspešna sodelovanja z vrhunskimi športniki pričajo o tem, da je možno spremeniti civilizacijske vzorce in, da imamo v sebi moč, ki zdravi in nam bogati življenje.

Več o Marjan Ogorevc

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

TANJA

Objavljeno 09.04.2019

Knjiga je za tiste, ki se že kar nekaj časa

Knjiga je za tiste, ki se že kar nekaj časa ukvarjajo s tovrstno tematiko, ki so pripravljeni raziskovat in se tudi soočiti z resnico. Vsekakor se ni potrebno strinjati z vsem, veliko pa drži oziroma zelo dobro razlaga. Knjiga ni za začetnike.

TANJA

Objavljeno 03.05.2018

Knjigo naj si preberejo tisti, ki vedo, da v

Knjigo naj si preberejo tisti, ki vedo, da v življenju ne ravnajo prav, pa si ne zanjo pomagat oziroma bi se radi spremenili, pa nimajo ideje kje zažeti. Za začetnike morda res ni najbolj lahka, vendar odločitev da se s to knjigo pogoviorijo kljub temu, je znak močne volje, predvsem pa razmišljanja in poglabljanja.

SPELA

Objavljeno 12.09.2014

ena izmed najkvalitetnejših knjig na našem trgu.

ena izmed najkvalitetnejših knjig na našem trgu. koristna, zanimiva in zelo poučna! priporočam vsem!

MANA

Objavljeno 12.09.2014

Knjiga je absolutno zanimiva, ce vas zanima

Knjiga je absolutno zanimiva, ce vas zanima tovrstna tematika, drugace se vam lahko zdi dolgocasna, tezka, naporna.

JOŽICA

Objavljeno 12.09.2014

pol prebrane,z muko,naprej ne gre,Prijateljica pa

pol prebrane,z muko,naprej ne gre,Prijateljica pa jo je v" momentu" prebrala,tko,da probat

Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje

Oglejte si tudi