Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje

Na zalogi
SKU
978-961-245-396-1
Dodaj v primerjavo
Cena 22,00 €
Posodobljena izdaja, ki je pred vami, ohranja prvinskost in enostavnost besedila prve izdaje. Kljub poplavi literature, ki nosi predznak duhovna, in ki je v zadnjih letih izšla v Sloveniji, je Karmična diagnostika še vedno aktualna - ne bo zvenelo oholo, če rečemo da ponuja Večne resnice. O slednjih, predvsem pa o spoznavnih teorijah so razmišljali in pisali od pamtiveka, različne teorije so dobile patino mnogih ideologij bodisi religij, če pa iz vsega izluščimo vodilno misel, dobimo naslednje.
Dodaj na seznam želja

Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje

Knjiga karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje, ki je pred vami, ohranja prvinskost in enostavnost besedila prve izdaje. Kljub poplavi literature, ki nosi predznak duhovna, in ki je v zadnjih letih izšla v Sloveniji, je Karmična diagnostika še vedno aktualna - ne bo zvenelo oholo, če rečemo da ponuja Večne resnice.
O slednjih, predvsem pa o spoznavnih teorijah so razmišljali in pisali od pamtiveka, različne teorije so dobile patino mnogih ideologij bodisi religij, če pa iz vsega izluščimo vodilno misel, dobimo naslednje. Usmerja nas Inteligenca, ki prežema vse stvarstvo in ima svoj lastni načrt. Tudi pričujoča knjiga nosi enako sporočilo, in vse, o čemer beremo na tem mestu, je neoddvojljivo od spoznanja Enosti. Tako tudi naše zdravje in usoda. Avtor pravi, da njegovi uvidi z vsakim dnem postajajo globlji, zato se je poglavja za poglavjem lotil znova in z vso skrbnostjo natančnejše artikulacije misli in spoznanj, ki so mu nasproti prihajala zadnjih pet let.
Popravljen in dopolnjen ponatis vsebuje tako tudi dodani poglavji o zdravljenju živali in medsebojnem vplivu živali in človeka ter poglavje o diagnostiki tehničnih predmetov in strojev, ki so v službi človeka.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-245-396-1
Leto izdaje 2007
Število strani 201
Dimenzije 15,8 x 23,5
Vezava Mehka
Izdal Marjan Ogorevc
Avtor Marjan Ogorevc
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje

Cena 22,00 €