Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Karmične izbire

Na zalogi
SKU
978-961-6861-52-6
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €
Dodaj na seznam želja

Želite nekaj spremeniti, a vam to nikakor ne uspe? Ste morda svoje sanje potisnili v kot in pozabili, kaj so?

Morda se po mnogih letih zakona ne zavedate, da ste se odmaknili od zakonca? Ali pa ste morda že tako dolgo samski, da ste se vdali v usodo, da nikoli ne boste imeli partnerja?

Mogoče pa je čas za spremembo na vaši poklicni poti. Duhamorno delo vas dolgočasi, komaj shajate s plačo, vendar ne poskušate najti tistega, kar bi vas resnično zadovoljevalo.

Če ste za to, da se bolj odprete na katerem koli področju življenja, najsi je to vaša služba, odnosi ali samoizražanje, vam bodo Karmične izbire pokazale, kako to narediti.

V knjigi opisani primeri in zgodbe odslikavajo duhovne nauke in načela, ki vam bodo dali moč. Vprašalniki vas bodo pripravili za delo na ključnih vprašanjih. In nazadnje vam bodo vaje, meditacije in obrazec karmičnega vzorca v treh korakih pomagali sprostiti zavore in spremeniti prepričanja, ki vas hromijo. Tako boste lahko naredili potrebne korake, da si ustvarite življenje, kakršno ljubite.

Vaše spoznavanje samega sebe se bo širilo, ko se bodo vaše možnosti povečale. Zato boste lahko dosegli več, s tem pa boste s svojim življenjem postali bolj zadovoljni, kot ste kdajkoli mislili, da je sploh mogoče.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6861-52-6
Leto izdaje 2016
Število strani 270
Dimenzije 12,5 × 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Djuna Wojton
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Karmične izbire
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Karmične izbire

Cena 19,90 €