V vrečki ni artiklov.
Karte Modrosti: Pot do obvladovanja osebnosti - 54 kart

V življenju se večkrat srečamo s situacijami in izzivi, ki nam omogočajo osebnostno rast in poglabljajo naše razumevanje o življenju. Karte modrosti na preprost način obravnavajo različna področja človekovega življenja. 

S Kartami modrosti boste pridobili globlji vpogled vase, v dogodke in odnose. Služijo kot navdih in prijazen opomin. Globinsko osvetljujejo situacije in opozarjajo, da je vsaka življenjska izkušnja odlična priložnost za notranjo rast, ki se odvija na poti do obvladovanja lastne osebnosti – usklajenosti misli, telesa in duha.

Karte ne vsebujejo zgolj afirmacij, temveč tudi spremno besedilo, ki na razumljiv način predstavlja to ali ono področje našega življenja in na nek način 'sili' k razmisleku. Vse v vesolju se zgodi z razlogom, in ko v roke vzamete Karto modrosti, vesolje spregovori v jeziku uglašenosti ter vam daje priložnost, da se povežete z modrostjo v sebi

Avtorja Diana Cooper in Greg Stuart s Kartami modrosti pomagata vsem, ki težijo k harmoniji svojih misli, telesa in duha. Uporabljamo jih lahko kot vodnike po vsakodnevnem življenju ali pa se k njim zatečemo po pomoč, ko nas življenje postavi pred pomemben izziv. Karte dajejo navdih za nove poglede na življenje in ustvarjalen pristop k življenju.

OGLEJTE SI INTERVJU Z AVTORICO DIANO COOPER >>

383-005-2350-02-3 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/a/_/a_0_.jpg 383-005-2350-02-3
23.9 EUR 2021-01-27 Zaloga: Ni na zalogi

Karte Modrosti: Pot do obvladovanja osebnosti - 54 kart

Karte Modrosti: Pot do obvladovanja osebnosti - 54 kart Diana Cooper

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 167 zlatnikov = 1,67 €.
Avtorja Diana Cooper in Greg Stuart s Kartami modrosti pomagata vsem, ki težijo k harmoniji svojih misli, telesa in duha. Uporabljamo jih lahko kot vodnike po vsakodnevnem življenju ali pa se k njim zatečemo po pomoč, ko nas življenje postavi pred pomemben izziv. Karte dajejo navdih za nove poglede na življenje in ustvarjalen pristop k življenju. Preko Kart modrosti nam govori vesolje, ki je naš vodnik, učitelj in zaščitnik.
Cena: 23,90 €

Podrobnosti artikla Karte Modrosti: Pot do obvladovanja osebnosti - 54 kart

ISBN 383-005-2350-02-3
Leto izdaje 2012
Število strani 54 kart
Dimenzije 10,0 x 15,0
Vezava Karte
Izdal Cangura-karte
Avtor Diana Cooper

O avtorju Karte Modrosti: Pot do obvladovanja osebnosti - 54 kart

Diana Cooper

Diana Cooper


Diana Cooper, terapevtka, zdravilka in svetovno priznana strokovnjakinja za angele. Je tudi avtorica štirinajstih knjig, ki so prevedene v več kot dvajset jezikov. Z angeli se je prvič seznanila med doživljanjem osebne krize, kar jo je tudi spodbudilo, da je povsem spremenila svoje življenje. Danes potuje po svetu, širi modrost o angelski svetlobi, duhovnih mojstrih in starodavni Atlantidi ter pospešuje ustanovitev terapevtskih delavnic.  

V svojih številnih televizijskih nastopih spodbuja ljudi, naj izpolnijo svoje duhovne potenciale. Angeli jo spremljajo vsepovsod, saj je medij za njihova sporočila. Leta 2000 je ustanovila učiteljsko šolo angelov in vnebovzetih mojstrov – Diana Cooper School of Angels and Ascension. Letos se je že drugo leto zapored znašla na seznamu 100 duhovno najbolj vplivnih ljudi revije Watkins Mind Body Spirit Magazine (revija upošteva samo osebe, ki so še med živimi; Diana se je potemtakem znašla v družbi pomembnih političnih in verskih voditeljev, drugih avtorjev duhovne literature, filmskih ustvarjalcev, vizionarskih umetnikov in oseb, kot sta Dalajlama in Nelson Mandela).  

 

Več o Diana Cooper

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Peter

Objavljeno 26.08.2017

Izredne karte. Priporočam vsem, ki potrebujete

Izredne karte. Priporočam vsem, ki potrebujete malo pozitivizma

Anonimen

Objavljeno 27.10.2014

Imam že vse komplete kart od Diana, ki jih je

Imam že vse komplete kart od Diana, ki jih je izdala Cangura in te so res pika na i . Hvala lepa založniku. LP Maja

Anonimen

Objavljeno 27.10.2014

Karte sem kupila najprej zase, po eno mesečni

Karte sem kupila najprej zase, po eno mesečni uporabi pa še prijateljicam za novo leto. Priporočam. Urša

Anonimen

Objavljeno 27.10.2014

Prekrasna sporočila modrosti, Diana nas je zopet

Prekrasna sporočila modrosti, Diana nas je zopet prijteno presenetila.

Anonimen

Objavljeno 27.10.2014

Vsak dan zjutraj v miru izberem in preberem eno

Vsak dan zjutraj v miru izberem in preberem eno karto... to sporočilo modrosti nosim v sebi čez dan in konec dneva naredim "pregled - kaj sem se naučil".. zelo toplo priporočam tistim ki želijo več uvida v globino... Uroš in Celja

Karte Modrosti: Pot do obvladovanja osebnosti - 54 kart

Oglejte si tudi