Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kdo je bil Jezus iz Nazareta? - Njegovo otroštvo in mladost

Na zalogi
SKU
9789616344456
Dodaj v primerjavo
Cena 9,50 €
Dodaj na seznam želja

Kdo je bil Jezus iz Nazareta? Neodvisno od interpretacij duhovniške kaste in ponarejanj cerkvam podložnih zgodovinarjev, ki so pisali in še pišejo po naročilu cerkva, sledilci Nazarečana v tej knjižici verodostojno poročajo o življenju Jezusa iz Nazareta, še posebej o Njegovem otroštvu in mladostnih letih.

 

Mnogo več ljudi išče resničnega Jezusa, Kristusa Boga, ki ga ne morejo najti v cerkvah iz kamenja.

Neskončna Božja modrost je po prerokinji Gabriele razodela človeštvu, kar je napovedal že Jezus iz Nazareta: »Poslal vam bom Tolažnika, ki vas bo vpeljal v vso resnico.«

Tolažnik je Kristus Boga, ki se po Preroški Besedi razodeva človeštvu. Razodel je tudi del Svojega zemeljskega življenja kot otroka Marije in Jožefa. Imel je vizije že kot otrok in mladostnik. Izkusil je, da kdor hoče zmagati nad nižjim, mora skušnjavcu napovedati boj.

Brez boja proti nasprotniku ni zmage nad zahrbtno, nižjo naravo, ki v tridimenzionalnem svetu zvito pridobiva vodstvo nad čutnim svetom ljudi. Najtežja leta je Jezus preživljal med dvanajstim letom in leti pridiganja. Nebeški Oče je dal temnim silam dovoljenje, da preizkušajo Njegovega Sina. Mučile so ga dan in noč. Prisotna pa je bila tudi Božja pomoč.

 

 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616344456
Leto izdaje 2015
Število strani 42
Dimenzije 15,5 x 16,0
Vezava Mehka
Izdal Univerzalno življenje
Avtor Več avtorjev
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kdo je bil Jezus iz Nazareta? - Njegovo otroštvo in mladost
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kdo je bil Jezus iz Nazareta? - Njegovo otroštvo in mladost

Cena 9,50 €