Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

.Kdo mi je ukradel pokojnino?

Na zalogi
SKU
978-961-94443-4-4
Dodaj v primerjavo
Cena 33,00 €

Kdo mi je ukradel pokojnino? ali Kako lahko ustavite ropanje je knjiga, ki bi jo moral prebrati vsak, ki vplačuje v pokojninsko blagajno kot obvezni prispevek kot tudi vsi tisti, ki plačujejo v dodatne oblike pokojninskih varčevanj.

Dodaj na seznam želja

Pokojnina

Ljudje ne marajo vedno brutalne odkritosti, toda kot finančni svetovalec z več kot 25 letnimi izkušnjami vam povem, da je včasih to nujno potrebno. Pravzaprav je pogosto tisto, kar najbolj potrebujejo, hladnokrvna resnica o pokojninah: pokojninski sistem v ZDA je v hudi stiski.

Zelo pogosto pri svojih strankah opazim naslednje: popolnoma so prepričani, da se z njihovo pokojnino ne more nič zgoditi. Pravzaprav jih večina reče, »Moja pokojnina je zagotovljena, in to v pisni obliki.« No, če ni denarja, potem ni denarja. In vseeno mi je, kaj pravi ta sporazum, če v pokojninskem skladu ni denarja, potem ga ne boste dobili.

Danes smo lahko priča številnim sodnim primerom, ki zahtevajo od organizacij, da izpolnijo njihove pokojninske obveznosti. To je po mojem mnenju vrh ledene gore.

Tako pogosto slišimo govoriti o socialni varnosti in kako nove ocene kažejo, da bo propadla do leta 2035, torej še prej, preden se bomo mnogi med izmed nas upokojili. Vendar kongres še vedno noče ukrepati (razen kraje od sistema socialne varnosti za kak priljubljen projekt tu in tam).

No, pokojninski sistem je nedvomno še v slabšem stanju kot socialna varnost. Glede te trditve sem slišal veliko skepticizma, posmehovanja in jeze s strani ljudi glede svojih opozoril, toda na koncu koncev ostaja to resnica.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-94443-4-4
Leto izdaje 2021
Število strani 350
Dimenzije 21,0 x 14,8
Vezava Mehka
Izdal Bogati očka
Avtor Edward Siedle, Robert T. Kiyosaki
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:.Kdo mi je ukradel pokojnino?
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

.Kdo mi je ukradel pokojnino?

Cena 33,00 €