Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kdo ti je povedal, da si nag, Adam?

Na zalogi
SKU
978-961-287-104-8
Dodaj v primerjavo
Cena 19,01 €

Kdo sem? Kaj pomeni svoboda? Kaj je lepota? Kako obvladujemo čustva in strasti? Kakšno vlogo imajo v medčloveških odnosih maščevalnost, zavist, prevzetnost? V življenju neprestano vznikajo številna temeljna vprašanja, ki jim iščemo odgovore v mislih in pogovorih, radi se tudi zatopimo v literaturo ali filozofijo, od koder črpamo modrosti starejših časov.

Dodaj na seznam želja

V pričujoči knjigi sta svojo radovednost in živahno misel združila pisatelj in filozof, v pripovednih zakladnicah preteklosti sta pobrskala za zgodbami in jih prenesla v naš čas.

Ob dvanajstih pojmih, ki so v razvoju človeštva od nekdaj aktualni, premišljujeta o njihovem pomenu za naše sodobno življenje in o našem današnjem odnosu do modrosti prednikov.

Michael Köhlmeier po navdihu starodavnih mitov ali ljudskih pripovedk na te teme vsakokrat spiše zgodbo, Konrad Paul Liessmann pa jo interpretira in njeno logiko umesti v življenjski svet modernega človeka 21. stoletja. Tako se pred nami izpiše svojevrsten literarno-filozofski dialog, ki bo bralcem ponudil številne iztočnice (skušnjave) za povsem individualna, nova, nadaljnja iskanja.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-287-104-8
Leto izdaje 2019
Število strani 192
Dimenzije 12,5 × 17,6
Vezava Trda
Izdal Modrijan
Avtor Konrad Paul Liessmann, Michael Köhlmeier
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kdo ti je povedal, da si nag, Adam?
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kdo ti je povedal, da si nag, Adam?

Cena 19,01 €