Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kdo ustvarja mojo realnost?

Na zalogi
SKU
978-961-95227-0-7
Dodaj v primerjavo
Cena 26,90 €

Če naš um ustvarja naš svet, kako je mogoče, da ne obvladamo svojega sveta? Se torej slepimo, da ima naš racionalni um vse pod kontrolo? Ali pa samih sebe ne poznamo dovolj? Kaj je v resnici znotraj našega uma in na kakšne načine to vpliva na naše življenje? Katerih delov sebe se v resnici ne zavedamo?

Dodaj na seznam želja

Življenje

Da bi razumeli naš zunanji svet, je treba najprej spoznati delovanje našega notranjega sveta. Če želimo zavestno sodelovati in soustvarjati svoje življenje, je nujno treba ozavestiti nezavedne silnice, ki delujejo kot psiho-spiritualni mehanizem iz središča našega nezavednega bitja. Šele ko spoznamo delovanje svoje podzavesti, ko razumemo, kako ta tvori naše izkušnje in kaj je v nas na nezavednem nivoju, pridobimo moč in sposobnost, da posežemo v proces ustvarjanja svojega življenja. S tem naredimo preskok v zavest Pete dimenzije.

V tem stanju smo osvobojeni delovanja po načelih sile, trpljenja, nižjih nagonov in strahu, ki se odslikavajo v naši realnosti. Namesto tega smo uglašeni z višjo resnico miru, harmonije, plodnosti, ustvarjalnosti in obilja, saj se pred nami ponuja neskončna razsežnost možnosti, skozi katere zaživimo v vsej polnosti svojega poslanstva.

Zgodbe in primeri v tej knjigi so predstavljeni po skrbno zasnovanem vrstnem redu, da v bralcu vzbudijo zanimanje za koncept prebujanja in ozaveščanja nezavednega uma. Knjiga ima izredno sposobnost spodbujati transformacijo, saj v človeku že ob branju sproži procese ozaveščanja in s tem oplemeniti prav vsako sporočilo, ki ga vsebuje.

Pridružite se tistim, ki na težave ne gledajo več kot na nepremostljive ovire, za katere je kriv zunanji svet, temveč v njih najdejo priložnost in izziv za spremembo in rast. Tako boste vse hitreje prepoznavali priložnosti in boste bolj dojemljivi za udejanjanje sprememb v svojem življenju. Sčasoma bo vaš pogled na svet kot oseba, čigar življenje je jasna demonstracija tega, da sta svoboda in radost mogoči, navdih drugim, ki se bodo ravno takrat odpravljali na pot odkrivanja.

Knjiga je namenjena vsakomur, ki bi rad razumel zakaj se mu življenje dogaja, kako se mu dogaja in kaj lahko stori, da namesto da življenje živi njega, on živi življenje. Knjiga v petih nivojih procesov ozaveščanja bralcu daje možnost, da knjigo uporablja kot priročnik za ozaveščanje od nezavednega in osvobajanje neželenih vzorcev.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-95227-0-7
Leto izdaje 2020
Število strani 245
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Asya Širovnik Moškon
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kdo ustvarja mojo realnost?
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kdo ustvarja mojo realnost?

Cena 26,90 €