V vrečki ni artiklov.

Kenan Crnkić

Dr. Kenan Crnkić (roj. 1977) je priznani univerzitetni profesor ekonomije, uspešen poslovnež, predavatelj, bloger, motivacijski govornik, učitelj po metodi Johna Maxwella, član številnih upravnih, svetovalnih in strokovnih odborov ter avtor velikih uspešnic 7 skrivnosti uspeha in Pazi, katerega volka hraniš.

Kenan Crnkić

Kenan Crnkić, rojen leta 1977 v Sarajevu, je doktor ekonomskih znanosti in profesor na univerzi Webster na Dunaju. Specializacijo je Kenan Crnkić opravil na Harvardski poslovni šoli. Za svoje delo je dobil več mednarodnih nagrad, uveljavil pa se je tudi kot govornik, bloger in motivator.

Prva knjiga Kenana Crnkića, 7 skrivnosti uspeha, je velika balkanska uspešnica, ki je bila v izvirniku v prvem letu po izidu desetkrat ponatisnjena in je prevedena v več jezikov.

Kenan Crnkić se je za pisanje odločil potem, ko je pri 35 letih dosegel življenjsko prelomnico. Kenan Crnkić se je boril s hudo boleznijo in doživel celo klinično smrt. To mu je precej spremenilo pogled na življenje in delo.

Prej je bil Kenan Crnkić podjetnik in profesor, po komi pa je naredil licenco za trenerja in se odločil, da bo, poleg tega da pomaga ljudem, napisal več knjig.

V slovenskem prevodu so izšle knjige 7 skrivnosti uspeha, Pazi, katerega volka hraniš in Več o življenja.

Kenan Crnkić je odličen motivator in predavatelj, ki akademsko pridobljeno znanje spretno uporablja za zelo preprosto razlago konceptov, ki pripomorejo k boljšemu, srečnejšemu in uspešnejšemu življenju.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani