Naj se vam vrata doma, pisarne in odnosov na stežaj odprejo minimalizmu  

 

 

 
V vrečki ni artiklov.

Ker ima ljubezen smisel

Ker ima ljubezen smisel dr. Sue Johnson

Revolucionarna nova veda o romantičnih razmerjih

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 139 zlatnikov = 1,39 €.
Ker ima ljubezen smisel je knjiga, katere prvenstveni namen je podpreti pare pri vzpostavljanju globlje čustveno-intimne vezi. Hkrati je to tudi knjiga, ki bo zagotovo prinesla nova spoznanja in znanje za ravnanje predvsem partnerskim, a tudi individualnim in družinskim psihoterapevtom.
 
Cena: 27,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789617033854
Leto izdaje 2019
Število strani 356
Dimenzije 22,0 x 14,0
Avtor dr. Sue Johnson
Vezava Mehka
Izdal Primus
Kategorija Zakonske zveze

O avtorju

   

Dr. Sue Johnson je utemeljiteljica v čustva usmerjene partnerske terapije, najbolj uspešnega pristopa za ustvarjanje ljubečih odnosov, predsednica Inštituta za pare in družine ter Mednarodnega centra za odličnost v terapiji EFT v OEawi (Kanada) ter priznana raziskovalna profesorica na Mednarodni univerzi Alliant v San Diegu v Kaliforniji (ZDA) in profesorica klinične psihologije na Univerzi v OEawi.

Je članica Ameriškega združenja psihologov in je za svoje delo prejela številna priznanja, med drugim priznanje za izjemne dosežke na področju partnerske in družinske terapije, ki ga podeljuje Ameriško združenje za zakonsko in družinsko terapijo, ter nagrado za raziskovanje v družinski terapiji s strani Ameriške akademije za družinsko terapijo.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).