Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Keto post

Na zalogi
SKU
9789617090499
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Vodnik po načelih ketogenega prehranjevanja in načrtovanja obrokov z namenom zdravljenja bolezni, spodbujanja hujšanja in optimiziranja zdravja

Dodaj na seznam želja

Keto

Dr. Joseph Mercola, svetovno priznana avtoriteta na področju alternativnega zdravljenja, je pripravil vodnik z načeli ketogenega prehranjevanja in načrtovanja obrokov, ki vam bo pomagal zdraviti bolezni, izgubiti odvečno težo in optimizirati svoje zdravje. 

Zdravnik Joseph Mercola, avtor uspešnice Maščobe kot gorivo, ki buri strokovno in laično javnost, v knjigi odkriva najnovejša dognanja s področja keto diete in postenja. 

Vsi vemo, da je hrana zdravilo – toda kljub temu je postenje ena najboljših stvari, ki jih lahko naredite za svoje zdravje. Kratki posti, ki jih zlahka naredi vsak človek in so strateško razporejeni, so izjemno zdravilni in se popolnoma skladajo s ketogeno prehrano, s čimer vaše telo začne izgubljati odvečno maščobo. To posledično vodi tudi v zmanjšanje stresa in vnetij, optimiziranje možganskih funkcij, preprečevanje nevroloških težav, izgubo odvečne teže in še veliko več. 

Dr. Mercola v tem obširnem, a razumljivem vodniku raziskuje izjemne zdravstvene koristi, ki so posledica združitve ketogene prehrane in dobro načrtovanih postov. 

V knjigi Keto post boste med drugim izvedeli: 

  • zakaj zaradi hrane zbolimo in kako lahko to preprečimo,

  • kakšni so mehanizmi posta in kaj se med njim dogaja v telesu, vključno z aktivacijo matičnih celic,

  • kako se ciklična keto dieta – v katero so vključeni posti – razlikuje od konvencionalne keto diete,

  • kako deluje postenje in kako varno je za vas,

  • na kak način enodnevni posti spodbujajo topljenje maščob in razstrupljanje, medtem ko zmanjšujejo občutek lakote,

  • kako lahko svoj napredek spremljate z laboratorijskimi preiskavami

  • in še mnogo več 

»To bo razburljivo potovanje za vas,« piše dr. Mercola. »Več kot navdušen sem, da boste v svoje življenje uvedli to, kar sam razumem kot eno najmogočnejših strategij, ki vam ne bo pomagala zgolj okrepiti zdravja, temveč ga celo izboljšati do ravni, za katero verjetno sploh niste verjeli, da je mogoča.« 

V knjigi Keto post boste prejeli strategijo, ki vam bo pomagala pridobiti zdravo težo, ob čimer boste izkusili popolno osvoboditev od hrepenenja po hrani, s katero se običajno sabotirate. 

Teža, ki jo boste s tem programom izgubili, bo večinoma maščoba okrog trebuha (nevarna maščoba okrog vaših organov, za katero se verjamejo, da je razlog metaboličnih težav, odpornosti na inzulin in kroničnih vnetij). Izguba te maščobe vam bo pomagala znižati vaš krvni pritisk, holesterol in tveganje za srčne bolezni ter diabetes.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617090499
Leto izdaje 2020
Število strani 221
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Dr. Joseph Mercola
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Keto post
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Keto post

Cena 24,90 €