V vrečki ni artiklov.
Kiron, Uran in Neptun

V tej knjigi s področja psihološke astrologije si lahko preberete o naslednjem:

Astrološki Kiron deluje kot notranji zdravitelj, na drugi strani pa njegov astrološki položaj odraža tudi vse naše izkušnje ranjenosti in raniteljstva. Šele posameznik kot psihološka in duhovna celota odloča o tem, kako bo integriral dimenzijo notranje psihološke razcepljenosti, ki je arhetipska, to je praizkušnja!

Uran se pojavlja kot slika razsvetljenca, osvoboditelja, pa tudi krutega in hladnega reformatorja. Psihopatologinja, ki se pojavlja v zvezi z njim, je povezana s prekinjanjem, prezgodnjim odcepljanjem in neustreznim odtujevanjem. Na drugi strani pa prinaša osvobajanje skozi izkušnjo resnice in objektivnosti.

Neptun je idealistična energija, ki korenini v drugem svetu. Hkrati z romantiko se je pojavila tudi ideja hipnoze in preseganja zavesti, kar deluje odrešilno. Psihopatološka plat Neptuna je povezana s trpljenjem zaradi neuresničenih želja, nemoči sprejemati realnost in predstavlja trpljenje zaradi (večinoma nezavednega) žrtvovanja samega sebe.

Različna poglavja v knjigi obsegajo:

  • Globinsko obdelavo psihodinamike kirona, Urana in Neptuna;
  • povezavo vseh treh astroloških planetov z ostalimi dimenzijami duševnosti;
  • interpretacijo položajev Kirona, Urana in Neptuna v astroloških hišah;
  • položaje planetov v znamenjih zodijaka. 
961-91638-2-6 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/r/uran.gif 961-91638-2-6
21 EUR 2020-07-10 Zaloga: Na zalogi

Kiron, Uran in Neptun

Kiron, Uran in Neptun Matjaž Regovec

Različna poglavja v knjigi obsegajo: Globinsko obdelavo psihodinamike kirona, Urana in Neptuna; povezavo vseh treh astroloških planetov z ostalimi dimenzijami duševnosti; interpretacijo položajev Kirona, Urana in Neptuna v astroloških hišah; položaje planetov v znamenjih zodijaka.
Cena: 21,00 €

Podrobnosti artikla Kiron, Uran in Neptun

ISBN 961-91638-2-6
Leto izdaje 2006
Število strani 197
Dimenzije Ne
Vezava Mehka vezava
Izdal IPAL
Avtor Matjaž Regovec

O avtorju Kiron, Uran in Neptun

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).