Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kiron, Uran in Neptun

Na zalogi
SKU
961-91638-2-6
Dodaj v primerjavo
Cena 21,00 €
Različna poglavja v knjigi obsegajo: Globinsko obdelavo psihodinamike kirona, Urana in Neptuna; povezavo vseh treh astroloških planetov z ostalimi dimenzijami duševnosti; interpretacijo položajev Kirona, Urana in Neptuna v astroloških hišah; položaje planetov v znamenjih zodijaka.
Dodaj na seznam želja

V tej knjigi s področja psihološke astrologije si lahko preberete o naslednjem:

Astrološki Kiron deluje kot notranji zdravitelj, na drugi strani pa njegov astrološki položaj odraža tudi vse naše izkušnje ranjenosti in raniteljstva. Šele posameznik kot psihološka in duhovna celota odloča o tem, kako bo integriral dimenzijo notranje psihološke razcepljenosti, ki je arhetipska, to je praizkušnja!

Uran se pojavlja kot slika razsvetljenca, osvoboditelja, pa tudi krutega in hladnega reformatorja. Psihopatologinja, ki se pojavlja v zvezi z njim, je povezana s prekinjanjem, prezgodnjim odcepljanjem in neustreznim odtujevanjem. Na drugi strani pa prinaša osvobajanje skozi izkušnjo resnice in objektivnosti.

Neptun je idealistična energija, ki korenini v drugem svetu. Hkrati z romantiko se je pojavila tudi ideja hipnoze in preseganja zavesti, kar deluje odrešilno. Psihopatološka plat Neptuna je povezana s trpljenjem zaradi neuresničenih želja, nemoči sprejemati realnost in predstavlja trpljenje zaradi (večinoma nezavednega) žrtvovanja samega sebe.

Različna poglavja v knjigi obsegajo:

  • Globinsko obdelavo psihodinamike kirona, Urana in Neptuna;
  • povezavo vseh treh astroloških planetov z ostalimi dimenzijami duševnosti;
  • interpretacijo položajev Kirona, Urana in Neptuna v astroloških hišah;
  • položaje planetov v znamenjih zodijaka. 
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-91638-2-6
Leto izdaje 2006
Število strani 197
Vezava Mehka
Izdal IPAL
Avtor Matjaž Regovec
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kiron, Uran in Neptun
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kiron, Uran in Neptun

Cena 21,00 €