KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Kiron, Uran in Neptun

V tej knjigi s področja psihološke astrologije si lahko preberete o naslednjem:

Astrološki Kiron deluje kot notranji zdravitelj, na drugi strani pa njegov astrološki položaj odraža tudi vse naše izkušnje ranjenosti in raniteljstva. Šele posameznik kot psihološka in duhovna celota odloča o tem, kako bo integriral dimenzijo notranje psihološke razcepljenosti, ki je arhetipska, to je praizkušnja!

Uran se pojavlja kot slika razsvetljenca, osvoboditelja, pa tudi krutega in hladnega reformatorja. Psihopatologinja, ki se pojavlja v zvezi z njim, je povezana s prekinjanjem, prezgodnjim odcepljanjem in neustreznim odtujevanjem. Na drugi strani pa prinaša osvobajanje skozi izkušnjo resnice in objektivnosti.

Neptun je idealistična energija, ki korenini v drugem svetu. Hkrati z romantiko se je pojavila tudi ideja hipnoze in preseganja zavesti, kar deluje odrešilno. Psihopatološka plat Neptuna je povezana s trpljenjem zaradi neuresničenih želja, nemoči sprejemati realnost in predstavlja trpljenje zaradi (večinoma nezavednega) žrtvovanja samega sebe.

Različna poglavja v knjigi obsegajo:

  • Globinsko obdelavo psihodinamike kirona, Urana in Neptuna;
  • povezavo vseh treh astroloških planetov z ostalimi dimenzijami duševnosti;
  • interpretacijo položajev Kirona, Urana in Neptuna v astroloških hišah;
  • položaje planetov v znamenjih zodijaka. 
961-91638-2-6 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/r/uran.gif 961-91638-2-6
21 EUR 2021-06-24 Zaloga: Na zalogi

Kiron, Uran in Neptun

Kiron, Uran in Neptun Matjaž Regovec

Različna poglavja v knjigi obsegajo: Globinsko obdelavo psihodinamike kirona, Urana in Neptuna; povezavo vseh treh astroloških planetov z ostalimi dimenzijami duševnosti; interpretacijo položajev Kirona, Urana in Neptuna v astroloških hišah; položaje planetov v znamenjih zodijaka.
Cena: 21,00 €

Podrobnosti artikla Kiron, Uran in Neptun

ISBN 961-91638-2-6
Leto izdaje 2006
Število strani 197
Dimenzije Ne
Vezava Mehka vezava
Izdal IPAL
Avtor Matjaž Regovec

O avtorju Kiron, Uran in Neptun

Matjaž Regovec

Matjaž Regovec

Matjaž Regovec je kvalificirani Jungovski psihoanalitik in kvalificirani psihološki astrolog. Je redni član Zveze psihoterapevtov Slovenije in ima dejavno prakso psihoanalize in psihološke astrologije. Velik del svojega časa posveča raziskovalnemu delu v psihološki astrologiji in jungovski analitični psihologiji.

Več o Matjaž Regovec

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).