V vrečki ni artiklov.
Ključ do srca

Čemu se primerjati z drugimi? Poznamo svojo pot ali se rajši ukvarjamo s potjo drugih? Smo res tako predrzni in pametni, da si upamo drugim dajati nasvete in jih usmerjati? Se zavedamo, da izgovorjenih besed nikoli ne moremo vzeti nazaj? Je lažje obsojati druge kot pogledati svoja dejanja in svoje življenje?

Ta in še številna druga vprašanja si je zastavila avtorica ter odgovorila nanje na način, ki bo nekomu blizu, drugega bo mogoče iritiral, tretjega morda spodbudil k razmišljanju in vrnitvi pozornosti k samemu sebi, četrtega pustil hladnega v zaprtem srcu … V vsako poglavje je vpletena osebna zgodba avtorice, ki na nikogar ne kaže s prstom, ampak nam predstavi svoje razumevanje in doživljanje Življenja.

Knjiga predstavlja zrel pogled na vsakdan, do katerega je prišla preko svojih izkušenj, padcev in vzponov, ki so jo oblikovali v žensko, ki uživa vsak nov dan, ki ji nikakor ni (več) samoumeven. Ne olepšuje, ne igra žrtve, ne jadikuje, ne obsoja – sprejema ponujeno, se odreče vsiljenemu, postavi mejo predrznemu, objame ljubeznivo in se zahvali iskrenemu. Z nami doživeto in iskreno deli pot do svojega življenjskega preobrata iz ambiciozne poslovne ženske v čutno, srčno in hvaležno Žensko, ki razmišlja in se odloča s Srcem.

V knjigi najdete tudi 4 meditacije, ki jih lahko izvaja vsak, če in ko se želi srečati s Seboj. 

Knjiga je odlično osebno in poslovno darilo, saj odkrito deli z nami širok spekter pogledov na življenje. Vsakomur omogoča prostor, v katerega lahko umešča svoje razmisleke, občutke in poglede. Svež odkritosrčen pristop, ki dviguje preprogo in se zavestno sooči z najdenim.

978-961-93701-0-0 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/e/d/edc.jpg 978-961-93701-0-0
22 EUR 2021-04-27 Zaloga: Na zalogi

Ključ do srca

Ključ do srca Magdalena Jenko

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 110 zlatnikov = 1,10 €.
Čemu se primerjati z drugimi? Poznamo svojo pot ali se rajši ukvarjamo s potjo drugih? Smo res tako predrzni in pametni, da si upamo drugim dajati nasvete in jih usmerjati? Se zavedamo, da izgovorjenih besed nikoli ne moremo vzeti nazaj? Je lažje obsojati druge kot pogledati svoja dejanja in svoje življenje? Knjiga je odlično osebno in poslovno darilo, saj odkrito deli z nami širok spekter pogledov na življenje. Vsakomur omogoča prostor, v katerega lahko umešča svoje razmisleke, občutke in poglede. Svež odkritosrčen pristop, ki dviguje preprogo in se zavestno sooči z najdenim.
Cena: 22,00 €

Podrobnosti artikla Ključ do srca

ISBN 978-961-93701-0-0
Leto izdaje 2014
Število strani 174
Dimenzije 14,5 x 20,5
Vezava Trda vezava
Izdal Miramel
Avtor Magdalena Jenko

    Kategorije

O avtorju Ključ do srca

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).