V vrečki ni artiklov.
Ključi do uspeha Napoleona Hilla

Napoleon Hill

Napoleon Hill je oče motivacijskih knjig

Napoleon Hill je svojo filozofijo uspeha opisal v uspešnici Z idejo do bogastva!, ki ostaja ena izmed najbolje prodajanih motivacijskih in poslovnih knjig vseh časov. Časopis USA Today jo je pred kratkim imenoval za eno od petih najvplivnejših knjig na svojem področju danes, in to kar 40 let od njenega prvega izida.

Ključi do uspeha po Napoleonu Hillu

V knjigi Ključi do uspeha po Napoleonu Hillu so prvič podrobno pojasnjene njegove široke zasnovane ideje, skupaj s praktičnimi nasveti, kako jih uporabimo sami. Vsebina je povzeta po njegovih zapiskih za različna predavanja ter članke in obsega različne miselne vaje, samoocenjevalne tehnike, mogočne motivacijske odlomke in razumljive nasvete, ki bodo koristili vsakemu, ki išče osebni in poslovni uspeh.

V knjigi pa niso vključeni samo primeri iz Hillovega osebnega življenja, ki dokazujejo, kako opisani zakoni uspeha delujejo v praksi, ampak ta knjiga vsebuje tudi številne sodobne primere iz življenja poslovnih uspešnežev, kot so Bill Gates, Peter Lynch in Donna Karan.

17 načel za vašo osebno izpolnitev

Zakaj je bilo po svetu prodanih že več kot 100 milijonov knjig Napoleona Hilla – in zakaj se danes prodajajo bolje kot kadarkoli prej? Odgovor je preprost. Njegovi nasveti delujejo. V tej izjemni knjigi Napoleon Hill z nami deli 17 temeljnih načel, ki bodo podžgala vaš trud, okrepila vašo moč in vam pomagala doseči vaše sanje. Načela med drugim vsebujejo odgovore na vprašanja:

-          Kako uporabljati moč naduma?

-          Kako izostriti svojo pozornost?

-          Kako poraz spremeniti v priložnost za učenje?

-          Kako preseči samega sebe?

-          Kako izboljšati svoj mentalni odnos?

Za milijone lojalnih oboževalcev Napoleona Hilla in za vse ljudi, ki so ga šele odkrili, je ta knjiga dragocen in pomemben vodnik na njihovi poti do finančne neodvisnosti.

978-961-7079-00-5 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/k/l/kljuci-do-uspeha-napoleona-hilla.jpg 978-961-7079-00-5
26.99 EUR 2021-10-30 Zaloga: Na zalogi
-3%

Ključi do uspeha Napoleona Hilla

Ključi do uspeha Napoleona Hilla Napoleon Hill

17 načel osebne izpolnitve

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 188 zlatnikov = 1,88 €.
Zakaj je bilo po svetu prodanih že več kot 100 milijonov knjig Napoleona Hilla – in zakaj se danes prodajajo bolje kot kadarkoli prej? Odgovor je preprost. Njegovi nasveti delujejo. V tej izjemni knjigi Napoleon Hill z nami deli 17 temeljnih načel, ki bodo podžgala vaš trud, okrepila vašo moč in vam pomagala doseči sanje.

Vroča cena: 26,99 €

Prihranek: 0,91 € (3%)

Redna cena: 27,90 €

TOP 100

Podrobnosti artikla Ključi do uspeha Napoleona Hilla

ISBN 978-961-7079-00-5
Leto izdaje 2019
Število strani 260
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Napoleon Hill

O avtorju Ključi do uspeha Napoleona Hilla

Napoleon Hill

Napoleon Hill

Napoleon Hill (1883–1970) je bil rojen v okrožju Wise v Virginiji. Kariero pisatelja je začel pri trinajstih letih kot »gorski poročevalec« za časopis v majhnem mestu, nato pa je postal najbolj priljubljen motivacijski avtor Amerike. Njegovo delo stoji kot spomenik individualnega dosežka in je mejnik moderne motivacije.

Njegovo najbolj slavno delo, knjiga Z idejo do bogastva!, je ena od največjih uspešnic vseh časov, ki se je prodala v več kot 70 milijonih izvodov. Hill je ustanovil Fundacijo (www.naphill.org) kot neprofitno izobraževalno inštitucijo, čigar poslanstvo je nadaljevati z njegovo filozofijo vodenja, samomotivacije in individualnega dosežka.   

Več o Napoleon Hill

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(8)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 09.06.2021

Vsebina knjige odpira oči in vas prisili, da se

Vsebina knjige odpira oči in vas prisili, da se zamislite! Žal je nisem kupila prej. Mislim, da mi bo danes naprej v veliko pomoč!

Maja

Objavljeno 20.03.2020

Če upoštevaš vsako načelo vsaj malo, bo vaše

Če upoštevaš vsako načelo vsaj malo, bo vaše življenje precej boljše. Malo se moraš poglobiti vase, kaj spremeniti

Leon

Objavljeno 12.02.2020

Super knjiga odličnega avtorja!

Super knjiga odličnega avtorja!

Vida

Objavljeno 23.01.2020

Kljub temu, da sem skeptična glede takšnih knjig,

Kljub temu, da sem skeptična glede takšnih knjig, mi je ta ena novih najljubših. Vse lepo razloženo, podkrepljeno s primeri. Priporočam vsem, ki se bojite neuspeha in ste zadržani do novih stvari.

jože

Objavljeno 23.01.2020

S to knjigo sem se naučil, kako si organizirati

S to knjigo sem se naučil, kako si organizirati svoj čas in ga porabiti tudi za svoje najljubše dejavnosti.

Sandra

Objavljeno 23.01.2020

Imam že vse njegove knjige, tudi ta ni izjema. In

Imam že vse njegove knjige, tudi ta ni izjema. In kot vse ostale, je tudi ta top!

Maja

Objavljeno 21.01.2020

Knjigo priporočam vsem, ki želijo izboljšati svoje

Knjigo priporočam vsem, ki želijo izboljšati svoje življenje. Tukaj Hill ne govori samo o poslovnem uspehu, temveč tudi osebnem. Super knjiga. Maja

Jure

Objavljeno 21.01.2020

Odlična knjiga za vse, ki s(m)o malce

Odlična knjiga za vse, ki s(m)o malce nesamozavestni. knjiga ti da vpogled v sebe in kaj moraš narediti, da postajaš čedalje boljši. Jure

Ključi do uspeha Napoleona Hilla

Napoleon Hill

Vroča cena: 26,99 €

Prihranek: 0,91 € (3%)

Redna cena: 27,90 €

Ključi do uspeha Napoleona Hilla

Oglejte si tudi