V vrečki ni artiklov.
KNJIGA LETA 2021: Kanaliziranje

Kanaliziranje

Prodajna uspešnica Kanaliziranje prinaša neverjetno sporočilo za vse, ki si želijo pod drobnogled vzeti to področje. Nadvse uspešna avtorja Sanaya Roman in Duane Packer, katerih dela so prevedena že v več kot 24 jezikov in sta prodala že več kot 2,5 milijona izvodov vseh svojih knjižnih del, s pomočjo svojih vodnikov Orina in DaBena korak za korakom pokažeta, da lahko vsakdo kanalizira, se zavestno povezuje s svojim duhovnim vodnikom in višjim jazom, kar vodi do izjemnih rezultatov, ki spreminjajo življenje, obenem pa predstavita tudi, kako sta sama začela kanalizirati in začela znanje predajati naprej.

Kanaliziranje bralca preprosto in navdihujoče vodi po umetnosti kanaliziranja duhovnega vodnika ali višjega jaza. V njej boste zasledili praktične nasvete, kako vedeti, kdaj ste pripravljeni na kanaliziranje, kako pritegniti vodnika iz višjih svetov, kako preiti v stanje kanaliziranja, kako kanalizirate zase ali za prijatelje, kako širiti zavest in kako se odpirati za višje razsežnosti.

Modra in nežna duhovna vodnika obeh avtorjev, Orin in DaBen, vas pripravita na kanaliziranje in vam predočita, kaj lahko pričakujete. Naučili se boste prepoznati in pritegniti vodnika iz višjih svetov ter zavrniti nižje razvite entitete. Spoznali boste, kako se vodniki sporazumevajo z vami in kako vi sprejemate njihove informacije.

V knjigi boste popeljani na prvo srečanje s svojim vodnikom, spoznali, kako verbalno kanalizirati vodnika, prejeli pa boste tudi vprašanja, ki jih zastaviti svojemu vodniku, obenem pa boste izvedeli tudi, kaj pričakovati, ko začnete verbalno kanalizirati. Knjiga vsebuje navodila za lastne readinge in za readinge za druge ljudi. Naučili se boste tudi, kako skupaj z vodnikom pokukati v prihodnost.

Med branjem se boste naučili razvijati svoje sposobnosti kanaliziranja, prejeli pa boste tudi odgovore na vprašanja, kot so: kako pogosto kanalizirati, kako prejeti konkretne informacije, kako lahko vodniki še drugače delujejo preko vas, recimo preko glasbe ali likovne umetnosti. Avtorja pod drobnogled vzameta tudi vprašanja, ki se nanašajo na dvome med kanaliziranjem, nenazadnje je treba vedeti, kdaj je kanaliziranje iz trte zvito, kdaj pa ne.

Kanaliziranje je revolucionarna knjiga, saj vam morda lahko kanaliziranje svojega duhovnega vodnika pomaga povzpeti se po stopnicah duhovne rasti vse do vrat, ki vodijo do razsvetljenja.

Prednosti kanaliziranja je nešteto, kot na primer:

-          boljše zavedanje duhovnih svetov in bitij svetlobe

-          povezovanje z višjimi bitji iz višjih svetov svetlobe

-          dostop do znanja, ki prej ni bilo na razpolago

-          večja ustvarjalnost

-          večja samozavest in gotovost v lastne odločitve

-          večja modrost

-          razumevanje razlogov za domnevne ovire v svojem vsakdanu

-          spoznavanje priložnosti za življenje v odnosu do obilja, odnosov in kariere

-          bistveno hitrejša duhovna rast

-          občutek, da živimo v skladu s svojim smislom

-          razkrivanje smisla svojega življenja

-          razvijanje prirojenih darov in talentov

-          iskanje svoje poti dela za celotni svet

»Knjiga Kanaliziranje vam do zadnje podrobnosti predstavi, kako začeti kanalizirati. Avtorja iz izkušenj na lastni koži razložita, kako se povezovati s svojimi duhovnimi vodniki in jih kanalizirati zase in za druge. V knjigi boste zasledili tudi zelo podrobne nasvete, informacije in vodstvo. Priporočamo.« - Body Mind Spirit, oktober 1987.

»Kanaliziranje je veščina, katero lahko usvojimo. Sanaya Roman in Duane Packer sta s pomočjo svojih dveh vodnikov Orina in DaBena na papir prelila navdihujoč in preprost vodnik po umetnosti kanaliziranja. V knjigi lahko zasledite praktične nasvete, izveste, kdaj ste pripravljeni, kako pritegniti vodnika iz višjih svetov, kako se spraviti v trans, kako kanalizirati za prijatelje, kako se s kanaliziranjem odpirate za višje razsežnosti, in še marsikaj drugega.« - The Midwest Book Review

»Kanaliziranje se običajno opredeljuje kot proces, po katerem medij oziroma jasnovidec prenese informacije od nefizične entitete, ki govori skozenj. Romanova in Packer pojasnita kanaliziranje kot komunikacijo z duhovnim vodnikom višje ravni in komuniciranje verbalnih informacij. Včasih je kanaliziranje v transu veljalo za kanaliziranje, ko je bil medij v transu in se svojih besed ni zavedal, Romanova in Packer pa nas spodbujata, da se vsega zavedamo, saj lahko sporočila pomagajo tudi mediju samemu.

Za knjigo sem hvaležen zato, ker je jasno napisana in prinaša senzibilen pristop korak za korakom, po katerem lahko vsakdo, ki se zanima za to, začne kanalizirati. Odstre se tančica skrivnosti s procesa, odpravijo se napačne zamisli, ki strašijo ljudi, kanaliziranje postane dostopno. Najbolj pa sem pri tej knjigi hvaležen za to, da je bistveno več kot še eno duhovno moderno delo z navodili za uporabo, ampak vsebuje duhovnost v pravem pomenu besede. Kanaliziranje se podpre z besedami ljubezni, podpore in opolnomočenja, odpravijo se neutemeljeni strahovi. Knjiga nam ne daje lažnih obljub, ne ponuja hitrih rešitev, ne obljublja nam materialnega bogastva, ampak nas ves čas vodi po duhovni poti in nas opominja, da smo obdani z ljubeznijo. Nenazadnje nas nauči tudi, kako prositi za pomoč duhovne vodnike in življenje prepojiti z več ljubezni.« - The Common Boundary, december 1987

»Besedilo teče kot po maslu, je nadvse pametno napisano in mu zlahka sledimo.« - Meditation

Poglejte si posnetek, kjer boste izvedeli, kako se povezati s svojimi vodniki:


978-961-7079-09-8 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/k/a/kanaliziranje_3.jpg 978-961-7079-09-8
26.99 EUR 2021-10-03 Zaloga: Na zalogi
-7%

KNJIGA LETA 2021: Kanaliziranje

KNJIGA LETA 2021: Kanaliziranje Duane Packer Sanaya Roman

Kako kanaliziramo in kako se povežemo s svojim vodnikom?

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 188 zlatnikov = 1,88 €.
Prodajna uspešnica Kanaliziranje prinaša neverjetno sporočilo za vse, ki si želijo pod drobnogled vzeti to področje. Nadvse uspešna avtorja Sanaya Roman in Duane Packer, katerih dela so prevedena že v več kot 24 jezikov in sta prodala že več kot 2,5 milijona izvodov vseh svojih knjižnih del, s pomočjo svojih vodnikov Orina in DaBena korak za korakom pokažeta, da lahko vsakdo kanalizira, se zavestno povezuje s svojim duhovnim vodnikom in višjim jazom, kar vodi do izjemnih rezultatov, ki spreminjajo življenje, obenem pa predstavita tudi, kako sta sama zače...

Vroča cena: 26,99 €

Prihranek: 1,91 € (7%)

Redna cena: 28,90 €

TOP 100

Podrobnosti artikla KNJIGA LETA 2021: Kanaliziranje

ISBN 978-961-7079-09-8
Leto izdaje 2020
Število strani 255
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Duane Packer
Sanaya Roman

O avtorju KNJIGA LETA 2021: Kanaliziranje

Duane Packer

Duane Packer

Duane Packer je jasnovidec, ki vidi energijska polja v telesu in okoli njega, zaznava pa tudi subtilne energije višjih svetov in bitij. S pomočjo svojega duhovnega vodnika DaBena, s katerim sodelujeta že vrsto let, vodi ljudi v razširjena stanja zavesti. Je avtor več tečajev in seminarjev, na katerih želi ljudem pomagati prebuditi svoje svetlobno telo. S svojim delom pomaga ljudem poglobiti povezavo z energijo Vira, jih popeljati do prebujenih stanj zavesti in zaznavati subtilne energije univerzuma. Duane je doktoriral iz geologije in metafizike, vrsto let pa se ukvarja tudi z metafiziko. Živi in deluje v ameriški zvezni državi Oregon.

Več o Duane Packer
Sanaya Roman

Sanaya Roman

Sanaya Roman je študirala na Univerzi Berkeley v Kaliforniji, že od nekdaj se zanima za matematiko in sociologijo, dolga leta pa se že ukvarja z metafiziko. Že lep čas kanalizira duhovnega vodnika Orina, ki preko nje uči, kako se dokopati do božanskega v sebi in svojega resničnega jaza, kar vodi do ljubezni, miru in obilja v človeškem vsakdanu. Sanaya in Orin sta z roko v roki posnela že več kot 200 zvočnih posnetkov in tečajev za duhovno rast. Sanaya je napisala šest knjig o Orinu, z Duanom Packerjem pa je soavtorica dveh knjig.

Več o Sanaya Roman

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(8)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gorazd

Objavljeno 01.03.2021

S to knjigo sem postopoma prišel do svojega

S to knjigo sem postopoma prišel do svojega višjega jaza in do prenekaterih odgovorov na moja vprašanja.

Leon

Objavljeno 21.01.2021

S pomočjo knjige sem se naučil najti svojega

S pomočjo knjige sem se naučil najti svojega vodnika. je pa potrebno potrpljenje in vaja.

Sandi

Objavljeno 13.11.2020

knjigo sem prejel v dar od dobrega prijatelja.

knjigo sem prejel v dar od dobrega prijatelja. Najprej sem bil malce skeptičen glede nje, vendar ko sem jo začel brati, je nisem mogel nehati. Dobro napisana knjiga, ti te vodi od ene točke do druge

Anže

Objavljeno 08.07.2020

Ko sem prejel knjigo, sem jo takoj začel brati in

Ko sem prejel knjigo, sem jo takoj začel brati in seveda delati vaje po knjigi. Priporočam vsem, ki bi radi naredili nekaj zase v tej smeri

Janja

Objavljeno 08.07.2020

Jej, končno sem dobila knjigo v roke :) Ful

Jej, končno sem dobila knjigo v roke :) Ful vesela, ker me ta tema res zelo zanima in sem nekaj v tej smeri že delala. Sicer preko angleških knjig, a mi bo sedaj veliko lažje. Janja

Katarina

Objavljeno 15.05.2020

Doma imam angleško verzijo knjige in sem jo že 3x

Doma imam angleško verzijo knjige in sem jo že 3x prebrala. Komaj čakam še slovensko izdajo. Jo že imam naročeno :)

Aleš

Objavljeno 12.05.2020

Zelo dobra knjiga, sem bral angleško, zelo

Zelo dobra knjiga, sem bral angleško, zelo praktična priporočam!!!
Aleš

Anja M.

Objavljeno 16.04.2020

Ohhh super cangurovci, super, hvaležna sem da

Ohhh super cangurovci, super, hvaležna sem da boste to knjigo izdali. Sem jo že brala v angleščini in je naravnost odlična - in deluje zelo :) hvala, priporočam naprej, Anja M.

KNJIGA LETA 2021: Kanaliziranje

Vroča cena: 26,99 €

Prihranek: 1,91 € (7%)

Redna cena: 28,90 €

KNJIGA LETA 2021: Kanaliziranje

Oglejte si tudi