Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Knjiga o moškem - Kriza moškosti kot priložnost za samospoznanje

Na zalogi
SKU
9789616950176
Dodaj v primerjavo
Cena 21,70 €
Dodaj na seznam želja

Knjiga o moškem je zbirka vedno prodornih in pogosto zabavnih vpogledov v to, kaj pomeni biti moški v sodobni družbi. Osho razpravlja o številnih vidikih moškega skozi njegove različne vloge in razkriva, kako te lastnosti oblikujejo in vplivajo na družbo. Razkriva, kako te lastnosti oblikujejo družbo in vplivajo nanjo. Poleg tega pojasnjuje, kako lahko energije, ki jih moški običajno usmerijo v uničevalnost in negativnost, preobrazimo v ustvarjalnost in osebnostni razvoj. 

Osho odgovarja moškim iz različnih okolij in starostnih skupin. Njegovi odgovori so nekakšna zmes modrosti, zgodbic, šal in tehnik meditacije.

"Novi moški naj bo upornik, človek, ki išče svoj izvirni jaz, svoj izvirni obraz. To je moški, ki je pripravljen zavreči vse maske, se odreči domišljavosti in hinavstvu ter svetu pokazati, kakšen je v resnici. Nepomembno je, ali je ljubljen ali zavržen, spoštovan ali preziran, kronan ali križan. Četudi ga pestijo muke, jih sprejema, saj se počuti izpolnjenega ter neskončno zadovoljnega. V mislih imam resnicoljubnega in iskrenega moškega, ki pozna ljubezen in sočutje."

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616950176
Leto izdaje 2014
Število strani 245
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Osho _
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Knjiga o moškem - Kriza moškosti kot priložnost za samospoznanje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Knjiga o moškem - Kriza moškosti kot priložnost za samospoznanje

Cena 21,70 €