V vrečki ni artiklov.

Knjiga o moškem - Kriza moškosti kot priložnost za samospoznanje

Knjiga o moškem - Kriza moškosti kot priložnost za samospoznanje Osho _

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 108 zlatnikov = 1,08 €.
Knjiga o moškem je zbirka vedno prodornih in pogosto zabavnih vpogledov v to, kaj pomeni biti moški v sodobni družbi. Osho razpravlja o številnih vidikih moškega skozi njegove različne vloge in razkriva, kako te lastnosti oblikujejo in vplivajo na družbo. Razkriva, kako te lastnosti oblikujejo družbo in vplivajo nanjo. Poleg tega pojasnjuje, kako lahko energije, ki jih moški običajno usmerijo v uničevalnost in negativnost, preobrazimo v ustvarjalnost in osebnostni razvoj. Osho odgovarja moškim iz različnih okolij in starostnih skupin. Njego...
 
Cena: 21,70 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789616950176
Leto izdaje 2014
Število strani 245
Dimenzije 14,0 x 22,0
Avtor Osho _
Vezava Mehka
Izdal Primus
Kategorija Knjige za osebno rast moških

O avtorju

 


Osho je eden najbolj znanih in najprovokativnejših duhovnih učiteljev našega časa. Sprva je v sedemdesetih letih 20. stoletja pritegnil pozornost mladih na zahodu, ki so želeli doživeti meditacijo in preobrazbo. Več kot dve desetletji po njegovi smrti leta 1990, se vpliv njegovih naukov še naprej širi in najdeva iskalce vseh starosti v tako rekoč vseh državah sveta.  

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi