KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Knjiga o niču

Sosan

Osho korak za korakom v Knjigi o niču razkriva pomen vsakega Sosanovega stiha.

Knjiga o niču razumljivo razkriva uganke, kot so razlika med umom in zavestjo, med meditacijo kot prakso in stanjem duha, razkriva pa tudi, kaj dejansko pomeni »zavedanje brez potrebe po izbiranju oziroma odločanju«

Knjiga o niču vsak stih Sosanovega gradiva plemeniti s primeri iz vsakdanjega življenja in njegovih običajnih konfliktov, težav ter dram, ki si jih ustvarjamo sami.

Vse to začini z mešanico neomajne iskrenosti ter lahkotnega humorja, ki nas privede do točke, na kateri se težave preprosto razblinijo … običajno najprej v smeh, nato v tišino. 

»Če ste pripravljeni postati prst, potem so te besede, te izjemno mogočne Sosanove besede še vedno žive. 

So semena – vstopile bodo v vaše srce, če boste dovolili, in vas popolnoma spremenile.«

Hsin Hsin Ming, stihi o veri in umu Sosana (kitajsko Sengcan), tretjega kitajskega partiarha zena, velja za prvi kitajski zenovski dokument. Kot takšen je izjemno neposreden v svoji sporočilnosti. Knjiga o niču.

Brez okolišenja razkriva, kaj dejansko pomeni prakticiranje zena, pa tudi, kam želi popeljati tistega, ki prakticira zen: "Če bi radi vedeli resnico," se začnejo stihi, ki razkrivajo omenjeno," se ne postavljajte na nobeno stran - ne bodite niti za niti proti... 

Ugotavljanje, kaj nam je všeč in kaj ne, je bolezen uma.

978-961-7033-31-1 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/k/n/knjiga_o_nicu.jpg 978-961-7033-31-1
24 EUR 2021-06-27 Zaloga: Na zalogi

Knjiga o niču

Knjiga o niču Osho

Zenovsko razumevanje uma in zavedanja

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 120 zlatnikov = 1,20 €.
Osho razumljivo razkriva uganke, kot so razlika med umom in zavestjo, med meditacijo kot prakso in stanjem duha, razkriva pa tudi, kaj dejansko pomeni zavedanje brez potrebe po izbiranju oziroma odločanju. 
Cena: 24,00 €

Podrobnosti artikla Knjiga o niču

ISBN 978-961-7033-31-1
Leto izdaje 2018
Število strani 258
Dimenzije Ne
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Osho

O avtorju Knjiga o niču

Osho

Osho

Osho je eden najbolj znanih in najprovokativnejših duhovnih učiteljev našega časa. Sprva je v sedemdesetih letih 20. stoletja pritegnil pozornost mladih na zahodu, ki so želeli doživeti meditacijo in preobrazbo. Več kot dve desetletji po njegovi smrti leta 1990, se vpliv njegovih naukov še naprej širi in najdeva iskalce vseh starosti v tako rekoč vseh državah sveta.  

Več o Osho

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Knjiga o niču

Oglejte si tudi