V vrečki ni artiklov.
Knjiga o sreči
Marcelle Auclair v Knjigi o sreči bralca nagovarja z besedami brezčasne modrosti in topline. Knjiga je razdeljena na dva dela: Sreča je v vas, ki je izšel daljnega leta 1938 in Pot do sreče, ki je nastal predvsem na željo neštetih bralcev, ki so bili navdušeni nad prvim delom in so želeli še več nasvetov in zgodb, ki bi jih vodili na poti do notranjega miru in sreče v življenju.
Avtorica v knjigi razmišlja o načinu človekovega delovanja povezanega z univerzalnimi zakonitostmi življenja. Njena osnovna misel je povezana s preprosto resnico, da sreče ni treba iskati nekje zunaj sebe, temveč da je v nas samih. V vsakem človeku je dober, svetal Jaz, ki ga mora odkriti, mu prisluhniti, ga negovati in iz dneva v dan spodbujati njegovo rast. Človeku se vrača vse kar pomisli, reče ali stori, zato naj nadomesti negativno misel in negativne besede, ki prinašajo zlo in bolečino, s pozitivno mislijo in pozitivnimi besedami, ki so vir veselja in zadovoljstva. Marcelle bralca spodbuja naj vztraja na tej poti, naj ne izgublja poguma ob padcih in se ne vda strahovom. Tisti, ki bo aktivno živel po načelih ustvarjalne misli, kot to imenuje avtorica, bo spoznal, da je veselja, ljubezni, zdravja, obilja, miru in sreče na svetu dovolj. Vsi smo lahko srečni!
Knjiga o sreči je večno mlada knjiga. Temelji na pozitivnem razmišljanju in z drobnimi zgodbami, ki prinašajo praktične nasvete in številne primere, kako vztrajati na poti poguma in ljubezni. Brez dvoma je to knjiga, ki je ne odložimo na polico, ko jo enkrat preberemo, temveč jo je vredno vzeti v roke vsak dan in naučili se bomo, da bo sreča postala navada.
15766 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/k/n/knjiga-o-sreci.jpg 978-961-6804-35-6
19.9 EUR 2021-03-13 Zaloga: Na zalogi

Knjiga o sreči

Knjiga o sreči Marcelle Anclair

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Marcelle Auclair v Knjigi o sreči bralca nagovarja z besedami brezčasne modrosti in topline. Knjiga je razdeljena na dva dela: Sreča je v vas, ki je izšel daljnega leta 1938 in Pot do sreče, ki je nastal predvsem na željo neštetih bralcev, ki so bili navdušeni nad prvim delom in so želeli še več nasvetov in zgodb, ki bi jih vodili na poti do notranjega miru in sreče v življenju. Avtorica v knjigi razmišlja o načinu človekovega delovanja povezanega z univerzalnimi zakonitostmi življenja. Njena osnovna misel je povezana s preprosto resnico, da sreče ni treba iskati nekje zun...
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla Knjiga o sreči

ISBN 978-961-6804-35-6
Leto izdaje 2011
Število strani 366
Dimenzije Ne
Vezava Ne
Izdal Založba Primus
Avtor Marcelle Anclair

    Kategorije

O avtorju Knjiga o sreči

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).