Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Knjiga odgovorov

Ni več v prodaji
SKU
16499
Cena 12,00 €
Kako knjigica deluje? Zamislimo si vprašanje in intuitivno odpremo stran v knjigi, ki nosi sporočilo za to vprašanje. V njej se skriva 100 odgovorov. Knjižica je priročno darilice, primerno za vsako torbico in za vsak trenutek. Iz knjižice: Odgovor str. 26: Če verjamete boste želeno uresničili. Če ne verjamete, boste želeno prav tako uresničili. Uresničili boste neuspeh, ker globoko v sebi verjamete, da si uspeha ne zaslužite. Obrnite svoje misli in občutke. Odgovor str. 74: Pokažite se v vsej svoji veličini in ne prilagajajte se samo zato, da boste od okolice prejeli potrditev in ljubezen.
Dodaj na seznam želja

Kako knjigica deluje? Zamislimo si vprašanje in intuitivno odpremo stran v knjigi, ki nosi sporočilo za to vprašanje. V njej se skriva 100 odgovorov. 

Knjižica je priročno darilice, primerno za vsako torbico in za vsak trenutek.

Iz knjižice:
  • Odgovor str. 26: Če verjamete boste želeno uresničili. Če ne verjamete, boste želeno prav tako uresničili. Uresničili boste neuspeh, ker globoko v sebi verjamete, da si uspeha ne zaslužite. Obrnite svoje misli in občutke. 
  • Odgovor str. 74: Pokažite se v vsej svoji veličini in ne prilagajajte se samo zato, da boste od okolice prejeli potrditev in ljubezen.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-9314-53-1
Leto izdaje 2012
Število strani 100
Dimenzije 10,0 x 10,0
Izdal Eseni
Avtor Maja Debelak - Dobra vila Maja
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Knjiga odgovorov
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Knjiga odgovorov

Cena 12,00 €