V vrečki ni artiklov.
Knjiga odgovorov

Kako knjigica deluje? Zamislimo si vprašanje in intuitivno odpremo stran v knjigi, ki nosi sporočilo za to vprašanje. V njej se skriva 100 odgovorov. 

Knjižica je priročno darilice, primerno za vsako torbico in za vsak trenutek.

Iz knjižice:
  • Odgovor str. 26: Če verjamete boste želeno uresničili. Če ne verjamete, boste želeno prav tako uresničili. Uresničili boste neuspeh, ker globoko v sebi verjamete, da si uspeha ne zaslužite. Obrnite svoje misli in občutke. 
  • Odgovor str. 74: Pokažite se v vsej svoji veličini in ne prilagajajte se samo zato, da boste od okolice prejeli potrditev in ljubezen.
16499 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/d/v/dvknjiga-odgovorovhigh.jpg 978-961-9314-53-1
12 EUR 2021-11-01 Zaloga: Na zalogi

Knjiga odgovorov

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 60 zlatnikov = 0,60 €.
Kako knjigica deluje? Zamislimo si vprašanje in intuitivno odpremo stran v knjigi, ki nosi sporočilo za to vprašanje. V njej se skriva 100 odgovorov. Knjižica je priročno darilice, primerno za vsako torbico in za vsak trenutek. Iz knjižice: Odgovor str. 26: Če verjamete boste želeno uresničili. Če ne verjamete, boste želeno prav tako uresničili. Uresničili boste neuspeh, ker globoko v sebi verjamete, da si uspeha ne zaslužite. Obrnite svoje misli in občutke. Odgovor str. 74: Pokažite se v vsej svoji veličini in ne prilagajajte se samo zato, da boste od okolice prej...
Cena: 12,00 €

Podrobnosti artikla Knjiga odgovorov

ISBN 978-961-9314-53-1
Leto izdaje 2012
Število strani 100
Dimenzije 10,0 x 10,0
Vezava Ne
Izdal Eseni
Avtor Maja Debelak - Dobra vila Maja

O avtorju Knjiga odgovorov

Maja Debelak - Dobra vila Maja

Maja Debelak - Dobra vila Maja

Maja Debelak, bolj znana kot Dobra vila Maja, je inspiracijska in intuitivna svetovalka, ki predava po celi Sloveniji in na tisoče ljudi opogumlja k zavestnemu uresničevanju sanj. Svoje znanje deli na predavanjih, individualnih svetovanjih in motivacijskih predavanjih za podjetja. Piše odmevne kolumne za Lady in pisala je Zaupne besede za revijo Antena.

Je POP-ova in Dnevnikova inspiracijska svetovalka. Je avtorica številnih knjižnih uspešnic ter vilinskih kart. Vsako leto izdela tudi magični rokovnik Čarobno leto. Izdeluje energetski nakit, še posebej priljubljeni so vilinski amuletki. Za Zlatarno Celje je izdelala vilinsko linijo Lencia by Dobra vila.

MAJA O SEBI:

"Z Dobro vilo sem stopila na pot uresničevanja svojega poslanstva in odkrila svojo lastno moč in notranjo modrost - vse odgovore nosimo v sebi. Dobra vila me je odpravila na najdaljše in najčudovitejše potovanje, na potovanje vase. Ko se zaveš, da si odgovoren za vse, kar se ti zgodi v tvojem življenju in veš, da imaš možnost spremeniti to realnost... najdeš ključ, ki odpira vrata v magičen in čudovit svet. Vsak dan odkrivam kako živeti vsak trenutek v pravljici ... Moje poslanstvo je spominjati in na primeru pokazati, da je možno uresničiti svoje sanje."

Več o Maja Debelak - Dobra vila Maja

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

MARUŠA

Objavljeno 12.09.2014

Ta majhna knjižica vedno počiva z mano na nočni

Ta majhna knjižica vedno počiva z mano na nočni omarici in mi zmeraj osveži dan, ko pogledam vanjo. Ob pogledu nanjo se zavedam vse čarobnosti, ki jo prinaša življenje pa sploh ne vidimo teh majhnih stvari. Čudovito darilo za vsakogar.

Knjiga odgovorov

Oglejte si tudi