Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Pa čeprav buldožer

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789612773618
Dodaj v primerjavo
Cena 29,90 €

Avtor: Andrej E. Skubic

Naslov: Pa čeprav buldožer

Pa čeprav buldožer je roman o človeški naravi in tehnologiji, literaturi in faktih, v katerem se mešata stvarnost in domišljija.

Dodaj na seznam želja

Po odvajanju od alkoholizma se Geni Kalanu, pisatelju z ženo in pubertetniškim sinom, ponudi nov delovni izziv: s pomočjo nekdanje sošolke dobi delo pri tehnološkem podjetju, kjer naj bi razvijal umetno inteligentne like za program virtualne resničnosti, v kateri se bodo odvijale igre in filmske zgodbe prihodnosti.

Na zaskrbljenost svoje delodajalke priložnosti ne izkoristi za ustvarjanje akcijskih junakov, temveč jo razume kot priložnost za introspekcijo.

S poustvarjanjem nekaterih likov iz svoje preteklosti, ki jih je v resničnem življenju na različne načine prizadel – med njimi tudi svoje žene –, skuša razčistiti, kakšen lik je pravzaprav sam – besedni umetnik, ki je v življenju od nekdaj laže shajal z izmišljenimi liki kot z resničnimi ljudmi.

Vse pa se zaplete, ko začne v virtualno resničnost vdirati skrivnosten avatar, ki nadleguje njegove like z nenavadnimi vprašanji in izpovedmi …

Pa čeprav buldožer je roman o človeški naravi in tehnologiji, literaturi in faktih, v katerem se mešata stvarnost in domišljija.

Več informacij
ISBN 9789612773618
Število strani 436
Leto izdaje 2022
Dimenzije 13x20cm
Is Featured Ne
Vezava Trda
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pa čeprav buldožer
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

najceneje v knjigarni Cangura: Pa čeprav buldožer

Cena 29,90 €