Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Knjiga tvojega življenja - Kodiraj svojo realnost

Dodaj na seznam želja

Knjiga tvojega življenja je namenjena tebi. To je knjiga življenja. Prišel/la si na svet, v to življenje in nekega dne se bo to življenje končalo. To veš.

Oglej si drevo življenja in videl/a boš, da so na njem označena različna obdobja tvojega življenja. To je tvoja življenjska črta.

Vzemi v roke pisalo. V katerem obdobju se trenutno nahajaš? Označi in poglej svojo prihodnost.

Podrobno si oglej vsako desetletje. Se vidiš v vsakem?

Naša vizija je energija, s katero ustvarjamo. Če je nejasna, energija ni usmerjena in je zato podložna ostalim usmerjenim energijam, ki prevladajo. Takrat se nam dozdeva, da se nam življenje dogaja in da nimamo vpliva nad njim. Ta nemoč je iluzija, saj smo sami stvarniki svoje usode, samo da je v tem primeru ustvarjamo nezavedno, s svojo pasivnostjo.

Zato mora biti Vizija, idealizirana slika prihodnosti, podrobno izrisana in temelji na tvojih sanjah, željah in potrebah. Le tako lahko življenje usmerjaš v svoje sanje in cilje ter živiš po lastnih navodilih. In to je tudi stališče življenja. Cilj je, da pridemo do našega osebnega zaklada. Vizija je prvi korak k strateškemu načrtu, v željah pa se skriva ključ do naših skrinj bogastva in sreče.

 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 1234567891
Leto izdaje 2016
Dimenzije 21,5 x 20,0
Vezava Mehka
Izdal Altcom
Avtor Barbara Širovnik Hatta
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Knjiga tvojega življenja - Kodiraj svojo realnost
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Knjiga tvojega življenja - Kodiraj svojo realnost

Cena 25,00 €