V vrečki ni artiklov.
Knjiga tvojega življenja - Kodiraj svojo realnost

Knjiga tvojega življenja je namenjena tebi. To je knjiga življenja. Prišel/la si na svet, v to življenje in nekega dne se bo to življenje končalo. To veš.

Oglej si drevo življenja in videl/a boš, da so na njem označena različna obdobja tvojega življenja. To je tvoja življenjska črta.

Vzemi v roke pisalo. V katerem obdobju se trenutno nahajaš? Označi in poglej svojo prihodnost.

Podrobno si oglej vsako desetletje. Se vidiš v vsakem?

Naša vizija je energija, s katero ustvarjamo. Če je nejasna, energija ni usmerjena in je zato podložna ostalim usmerjenim energijam, ki prevladajo. Takrat se nam dozdeva, da se nam življenje dogaja in da nimamo vpliva nad njim. Ta nemoč je iluzija, saj smo sami stvarniki svoje usode, samo da je v tem primeru ustvarjamo nezavedno, s svojo pasivnostjo.

Zato mora biti Vizija, idealizirana slika prihodnosti, podrobno izrisana in temelji na tvojih sanjah, željah in potrebah. Le tako lahko življenje usmerjaš v svoje sanje in cilje ter živiš po lastnih navodilih. In to je tudi stališče življenja. Cilj je, da pridemo do našega osebnega zaklada. Vizija je prvi korak k strateškemu načrtu, v željah pa se skriva ključ do naših skrinj bogastva in sreče.

 

1234567891 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/k/n/knjiga_tvojega_zivljenja.jpg 1234567891
25 EUR 2021-10-03 Zaloga: Na zalogi

Knjiga tvojega življenja - Kodiraj svojo realnost

Knjiga tvojega življenja - Kodiraj svojo realnost Barbara Širovnik Hatta

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 125 zlatnikov = 1,25 €.
Knjiga tvojega življenja je namenjena tebi. To je knjiga življenja. Prišel/la si na svet, v to življenje in nekega dne se bo to življenje končalo. To veš. Oglej si drevo življenja in videl/a boš, da so na njem označena različna obdobja tvojega življenja. To je tvoja življenjska črta. Vzemi v roke pisalo. V katerem obdobju se trenutno nahajaš? Označi in poglej svojo prihodnost. Podrobno si oglej vsako desetletje. Se vidiš v vsakem? Naša vizija je energija, s katero ustvarjamo. Če je nejasna, energija ni usmerjena in je zato podložna ...
Cena: 25,00 €

Podrobnosti artikla Knjiga tvojega življenja - Kodiraj svojo realnost

ISBN 1234567891
Leto izdaje 2016
Število strani Ne
Dimenzije 21,5 x 20,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Altcom
Avtor Barbara Širovnik Hatta

    Kategorije

O avtorju Knjiga tvojega življenja - Kodiraj svojo realnost

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).