V rubriki knjižne novosti lahko enostavno preverite vse knjižne novosti, ki so tudi sedaj v prodaji preko spletna knjigarna.

Med knjižne novosti spadajo vse nove izdane knjige, tako slovenske knjižne novosti kot tudi tuje prevedene knjige v slovenski jezik in katere so že vpisane v sistem Narodne Univerzitetne Knjižnice Ljubljana.

Tu boste hitro našli knjige, ki so izdane predvsem v tekočem letu oziroma knjige ki so na novo predstavljene v naši spletni knjigarni. Za več informacij glede datuma izdaja posamezne knjige si lahko ogledate pri posamezni knjigi, kjer je podrobna specifikacija knjige – in med temi podatki tudi leto izdaje.

Med knjižne novosti boste našli tako knjige za starejše kot tudi knjižne novosti za otroke. Več in podrobneje si lahko ogledate v posamezni kategoriji knjig.

Posebej bi tu omenili še Zakon o Enotni ceni knjige. Glavni namen zakona o enotni ceni knjige je predvsem to da so vse knjižne novosti (nove izdane knjige) na voljo vsem uporabnikom pod enakimi pogoji (enaka cena velja 6 mesecec od datuma izdaja pomezne publikacije) na območju Republike Slovenije. Več >>>

Knjižne novosti in nove knjižne izdaje

X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-12 od 572

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-12 od 572

na stran
Nastavi padajočo smer
Back to Top