Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ko črički oglušijo

Na zalogi
SKU
9789612832520
Dodaj v primerjavo
Cena 15,00 €
Dodaj na seznam želja

V vsaki družbi so ljudje, ki so zaposleni, in tisti, ki niso. So ljudje, ki radi delajo, in tisti, ki nočejo. So pa žal tudi taki, ki bi radi, a ne morejo zaradi takšnih in drugačnih okoliščin. Ali pa ne morejo delati tako, kot so nekoč, in taki pridejo na invalidsko komisijo z željo, da bi bili upokojeni, delali skrajšan delovni čas ali pa bili premeščeni na neko drugo delo, ki bi ga še lahko opravljali.
Avtor že vrsto let dela kot izvedenec invalidske komisije in v tem času je pri svojem delu doživel marsikaj zanimivega. Delček svojega dela predstavlja v tej knjigi. Na humoren način je poskušal prikazati, da so tudi resne stvari v določeni stopnji postopka lahko zabavne. Zaradi raztresenosti, nepazljivosti, hitrosti pisanja in nerazumevanja lahko nastanejo smešne besedne zveze ali "prijazni lapsusi" ob katerih ne moreš, da se ne bi nasmehnil. Navedbe o dokumentaciji so včasih zavajajoče, verjetno z namenom prikazati stanje slabše oziroma težje, kot je v resnici.
Vsi zanimivi izseki so fotokopirani z obrazcev in medicinske dokumentacije, dodani so komentarji oziroma razlage strokovnih izrazov, v zadnjem delu pa je predstavljenih nekaj nenavadnih pripetljajev, ki jih je avtor doživel ob obiskih zavarovancev.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612832520
Leto izdaje 2015
Število strani 95
Dimenzije 16,5 x 23,5
Vezava Trda
Izdal Samozaložba
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ko črički oglušijo
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ko črički oglušijo

Cena 15,00 €