V vrečki ni artiklov.
Ko ima življenje žur

Ko ima življenje žur

Vsak izmed nas vpliva na okolico, vsak izmed nas se dotika ljudi. Ni pomembno, kako pomembno delo opravljate, ni pomembno, kakšen naziv imate… Nihče izmed nas ne živi sam in vsak izmed nas se dotika ljudi.

Vse, kar boste vi naredili v svojem življenju, bo imelo vpliv… mogoče se niti ne zavedate, kakšen vpliv… Vojne se bodo zaključile, ko bomo mi vzpostavili mir. Jaz v sebi, ti v tebi. Tekmovalnost in razdor ne bosta več potrebna, ker razdora ne bomo več nosili v sebi.

To, kar nosimo v svojem srcu, sejemo, sevamo, prenašamo v svet okoli sebe. In ko v srcu nosiš mir, ga trosiš okoli sebe. Ko ceniš sebe, ne tekmuješ; ko spoštuješ sebe, spoštuješ druge, ko si zvest sebi, imaš lahko partnerski odnos, ki temelji na zvestobi; ko delaš stvari, ki te osrečujejo, se bo tvoja sreča zlivala na svet okoli tebe. In tako se bo širil val sreče… Od srca do srca – ker vsak vpliva na svet okoli sebe.

Ob branju knjige Ko ima življenje žur boste prejeli ogromno znanja in še več motivacije, da boste odstranili vzroke, ki kalijo vašo srečo, zdravje in zadovoljstvo.

Knjiga Ko ima življenje žur vam bo ponudila tudi odgovore na vprašanja glede preobčutljivosti na gluten, ter kako si pomagati pri težavah s  tihimi vnetji na celični bazi. Opisana so zelišča, ki vsebujejo sončno informacijo in silicij, ter stari slovenski recepti z nasveti glede glikemičnega indeksa (s seznamom živil po glikemičnem indeksu glede na vsebnost glutena).

9789619416440 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/k/o/ko_ima_zivljenje_zur.jpg 9789619416440
30.97 EUR 2021-08-04 Zaloga: Na zalogi

Ko ima življenje žur

Ko ima življenje žur Minka Gantar

Kako odstraniti vzroke, ki kalijo srečo, zdravje in zadovoljstvo

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 154 zlatnikov = 1,54 €.
V knjigi boste izvedeli, kakšen je DNK duše, kaj je homocistein, kateri hormon je hormon neprestane lakote, zakaj pomanjkanje silicija in sončnega hormona vitamina D3 vodi v bolezen, kako se rešite teže karme...  
Cena: 30,97 €
TOP 100

Podrobnosti artikla Ko ima življenje žur

ISBN 9789619416440
Leto izdaje 2018
Število strani 440
Dimenzije 17,0 x 21,7
Vezava Mehka vezava
Izdal Srečno življenje
Avtor Minka Gantar

O avtorju Ko ima življenje žur

Minka Gantar

Minka Gantar

Minka Gantar je svetovalka za zdravo prehrano, piše strokovne prispevke na temo zdravega prehranjevanja in hujšanja ter je avtorica knjig Ko imajo hormoni žur in Ko ima življenje žur. Pri pisanju knjig je združila mnoga znanja s področja zdrave prehrane in osebne rasti.

Več o Minka Gantar

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Ko ima življenje žur

Oglejte si tudi