Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ko ima življenje žur

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789619416440
Dodaj v primerjavo
Cena 30,97 €

V knjigi boste izvedeli, kakšen je DNK duše, kaj je homocistein, kateri hormon je hormon neprestane lakote, zakaj pomanjkanje silicija in sončnega hormona vitamina D3 vodi v bolezen, kako se rešite teže karme...

 

Dodaj na seznam želja

Ko ima življenje žur

Vsak izmed nas vpliva na okolico, vsak izmed nas se dotika ljudi. Ni pomembno, kako pomembno delo opravljate, ni pomembno, kakšen naziv imate… Nihče izmed nas ne živi sam in vsak izmed nas se dotika ljudi.

Vse, kar boste vi naredili v svojem življenju, bo imelo vpliv… mogoče se niti ne zavedate, kakšen vpliv… Vojne se bodo zaključile, ko bomo mi vzpostavili mir. Jaz v sebi, ti v tebi. Tekmovalnost in razdor ne bosta več potrebna, ker razdora ne bomo več nosili v sebi.

To, kar nosimo v svojem srcu, sejemo, sevamo, prenašamo v svet okoli sebe. In ko v srcu nosiš mir, ga trosiš okoli sebe. Ko ceniš sebe, ne tekmuješ; ko spoštuješ sebe, spoštuješ druge, ko si zvest sebi, imaš lahko partnerski odnos, ki temelji na zvestobi; ko delaš stvari, ki te osrečujejo, se bo tvoja sreča zlivala na svet okoli tebe. In tako se bo širil val sreče… Od srca do srca – ker vsak vpliva na svet okoli sebe.

Ob branju knjige Ko ima življenje žur boste prejeli ogromno znanja in še več motivacije, da boste odstranili vzroke, ki kalijo vašo srečo, zdravje in zadovoljstvo.

Knjiga Ko ima življenje žur vam bo ponudila tudi odgovore na vprašanja glede preobčutljivosti na gluten, ter kako si pomagati pri težavah s  tihimi vnetji na celični bazi. Opisana so zelišča, ki vsebujejo sončno informacijo in silicij, ter stari slovenski recepti z nasveti glede glikemičnega indeksa (s seznamom živil po glikemičnem indeksu glede na vsebnost glutena).

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619416440
Leto izdaje 2018
Število strani 440
Dimenzije 17,0 x 21,7
Vezava Mehka
Izdal Srečno življenje
Avtor Minka Gantar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ko ima življenje žur
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ko ima življenje žur

Cena 30,97 €