Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ko imajo duše žur

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
978-961-95150-1-3
Dodaj v primerjavo
Cena 29,90 €

Knjiga, ki jo držite v rokah, je vodič tako za ženske, kot za moške, ki želijo uravnovesiti tako svoj ženski, nežni vidik, kot tudi moški, močni vidik duše. 

Dodaj na seznam želja

Čas je, da se začnemo zavedati, da naš notranji svet ustvarja naš zunanji svet; prišel je čas, da negujemo svoj notranji svet, ker ta bo ustvaril vse, kar potrebujemo. Čas je, da si povrnemo vso svojo moč! Smo veliko več kot samo telo. Smo duhovna bitja s telesno izkušnjo. Plavamo v svetu energij, ki se odziva na pesem naše duše. Bolj, kot je pesem naše duše radostna, bolj so radostne naše celice, bolj veselo se nam vrtinči energija v čakrah in smo vedno bolj mladostni ter polni življenjske energije. Če bi lahko videli energije, bi verjetno ob opazovanju prepletanja naših misli in čustev s tokom življenja obstali odprtih ust … če bi lahko videli energije, bi videli, da imamo vpliv na svoje telo, videli bi, da s svojimi čustvi, ki so v osnovi obarvane misli, vplivamo na sebe, soljudi in svet okoli sebe.

Naše telo je sestavljeno iz milijard celic. Vsaka celica zase je svoj svet, ki se odziva na naša čustva. Če občutimo zadovoljstvo, so naše celice zadovoljne, če občutimo žalost, so naše celice žalostne. Žalost in vsa čustva, povezana s stresom, blokirajo obnovo celic in zmedejo njihovo delovanje.

Dušo napaja radost življenja – zato je cilj našega zemeljskega potovanja predvsem osrečiti sebe. Ko se po zimskem spanju začne narava prebujati, jo prežemajo igrivost, romantika in čarobnost. Prav tako pa je zdaj čas, da ljudje obudimo novo energijo in romantiko v sebi. Romantika in igrivost sta zakona stvarstva, to je zlivanje z božanskim. 

Vsi mi smo ustvarjeni po veliki božanski podobi – globoko v sebi smo vse! Globoko v sebi smo popolno zdravje, globoko v sebi smo popolno obilje vsega dobrega na vseh ravneh, globoko v sebi smo popolnoma zaščiteni, globoko v sebi smo čista radost ... To vse smo ... vendar smo pozabili ... čas je, da se spomnimo, kdo v resnici smo! 

Knjiga, ki je pred vami, vas bo spodbudila, da se spomnite – spomnite, kdo ste.

Mi vsi smo VELIKI, NESMRTNI in VEČNI! Dovolimo, da nas vodi modrost duše! Dovolimo, da tok življenja teče skozi nas in nas odvede tja, kjer bomo lahko naredili največji premik naprej. Da pa lahko naredimo premik naprej, da lahko postanemo celoviti in popolni, je treba ozavestiti tudi temno plat osebnosti. Dovoliti si moramo, da se zazremo tudi v svoje rane.

Ne bojte se resnice. Resnica osvobaja! Šele ko si dovolimo odvreči vso bolečino, se začne preporod – preporod od znotraj. Mi vsi smo veliko več kakor samo človek z enim življenjem.

 

 

1. Opuščanje teže preteklosti

 

Tako, kot je zgoraj, je tudi spodaj – vse je med seboj povezano 

 

2. Karma

 

Tudi ko je najbolj težko, še vedno blagoslavljaj

 

3. Harmonija duše, uma, telesa in našega doma 

 

Harmonija je čudovito ravnovesje, ko duša poje od sreče 

 

4. Potovanje duše 

 

Ko boš prišla nazaj 

 

5. Dokončno očiščenje

 

Ženska, ki sledi množici navadno ne bo prišla dlje kot množica. Ženska, ki hodi sama, bo najverjetneje našla sebe na krajih, kjer nihče še ni bil. Albert Einstein 

 

6. Podpora angelov, nadangelov in vnebovzetih mojstrov

 

Ostal sem sam, ko je nekdo

 

za kratek čas odprl nebo. 

 

7. Poklon Sveti Ženski, poklon Boginji v vsaki od nas 

 

Tisočletja se brišejo z mojega telesa

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-95150-1-3
Leto izdaje 2021
Število strani 364
Dimenzije 17,0 x 21,5
Vezava Mehka
Izdal Srečno življenje
Avtor Minka Gantar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ko imajo duše žur
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ko imajo duše žur

Cena 29,90 €