V vrečki ni artiklov.
Ko se vse spremeni, spremeni vse

Ko se vse spremeni, spremeni vse

Ko se vse spremeni, spremeni vse je prodajna uspešnica New York Timesa in govori srcu vsakega človeka, ki je izgubil svoj smisel po veliki življenjski spremembi, in tistim, ki bi jim pomagali.

Presunljivo jasno in uporabno besedilo ponuja čudovito orodje za ozdravljenje in življenje.

Knjiga Ko se vse spremeni, spremeni vse je pogovor o soočanju z vsemi spremembami v našem življenju, ki so se zgodile in ki se šele bodo.

Sprememba

Avtor Pogovorov z Bogom predstavlja svež in osupljiv pogled na tisto, kar se ne bo nikoli spremenilo: na Spremembo.

V naših življenjih prihaja do mnogih sprememb, toda ali mora sprememba res pomeniti krizo? Ne. Ne, če imate orodje, s katerim lahko spremenite svojo izkušnjo spremembe – in ravno to držite v svojih rokah. To je več kot zgolj knjiga o spremembah.

To je knjiga o tem, kako sploh deluje življenje, knjiga o naravi spremembe, o vzrokih zanjo, o soočanju z njo ter o obračanju spremembe na bolje. Na teh straneh je opisanih devet sprememb, ki lahko spremenijo vse.

Kako se soočiti s spremembami?

V knjigi Walsch bralcem predstavlja tehnike, kako se soočiti s spremembami, sploh tistimi največjimi, kot so denimo menjava službe, smrt bližnje osebe, selitev, prekinitev ljubezenskega razmerja itn.

Skozi devet korakov smo tako kot bralci poučeni, kako naj spremenimo čustva, svojo predstavo o življenju, mnenje o sebi, izbiro misli, izbiro resnice in, najpomembneje, kako naj spremenimo svojo predstavo o spremembah.

Walsch pomirjujoče išče rešitve iz stresnih položajev in se trudi najti univerzalne načine, ki lahko posameznikom pomagajo prebroditi njihov krizni čas. Na koncu vsakega poglavja kot nekakšen bonus doda še duhovno poezijo pesnice Em Claire. Priročnik, ki bo prišel prav vsem, ki se želijo na duhovni način spoprijeti s različnimi življenjskimi spremembami.

Je mogoče, da so te besede prišle v vaše roke ob pravem in najboljšem trenutku?

978-961-2291-12-9 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielpreview/preview6813298fe9179cfa83f210d278da587f.jpg 978-961-2291-12-9
19.9 EUR 2021-04-26 Zaloga: Na zalogi

Ko se vse spremeni, spremeni vse

Ko se vse spremeni, spremeni vse Neale Donald Walsch

V obdobju nemira pot do miru

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Knjiga bralcem predstavlja tehnike, kako se soočiti s spremembami, sploh tistimi največjimi, kot so denimo menjava službe, smrt bližnje osebe, selitev, prekinitev ljubezenskega razmerja itn. Skozi devet korakov smo poučeni, kako naj spremenimo čustva, svojo predstavo o življenju, mnenje o sebi, izbiro misli, izbiro resnice in, najpomembneje, kako naj spremenimo svojo predstavo o spremembah.
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla Ko se vse spremeni, spremeni vse

ISBN 978-961-2291-12-9
Leto izdaje 2011
Število strani 244
Dimenzije 14,0 x 23,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Gnostica
Avtor Neale Donald Walsch

O avtorju Ko se vse spremeni, spremeni vse

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch je priznani ameriški pisec in mislec, avtor svetovne uspešnice, serije devetih knjig "Pogovori z bogom", katere prvi del je kar 139 tednov preživel na lestvici najbolje prodajanih knjig New York Timesa. Rojen je bil septembra leta 1943 v krščanski družini v Milwaukeeju v Wisconsinu (ZDA). Že zgodaj se je odločil za iskanje prave duhovne resnice. Preučeval je Biblijo, Rig Vedo (staroindijsko sveto zbirko hvalnic) in med drugim tudi Upanishads (filozofsko besedilo besedil hinduizma).

Pravi, da njegove knjige ni »narekoval« ampak prej navdihoval bog in da lahko pomagajo ljudem vzpostaviti razmerje do boga iz moderne perspektive. Verjame v panteističnega boga, ki ni fizično ločen od človeka, sveta, materije. Njegova vizija je razmah in združitev vseh teologij današnje dobe, da bi bile bolj dostopne potrebam današnje dobe. Oblikoval je svoj Človekoljubni tim, kot duhovno gibanje katerega namen je širiti panteistično verovanje, zlasti to, da smo vsi z bogom in življenjem neločljivo povezani v celoto.

Več o Neale Donald Walsch

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

MARJANA

Objavljeno 08.11.2018

Moja najljubša. Prebiram jo znova in znova.Tisti,

Moja najljubša. Prebiram jo znova in znova.Tisti, ki jo je že ali jo še bo prebral, bo razumel zakaj in verjamem, da bo tudi sam naredil enako. To je ena od knjig, ki bi jo moral imeti vsak na svoji knjižni polici.

Ko se vse spremeni, spremeni vse

Oglejte si tudi