Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ko se vse spremeni, spremeni vse

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
978-961-2291-12-9
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Knjiga bralcem predstavlja tehnike, kako se soočiti s spremembami, sploh tistimi največjimi, kot so denimo menjava službe, smrt bližnje osebe, selitev, prekinitev ljubezenskega razmerja itn. Skozi devet korakov smo poučeni, kako naj spremenimo čustva, svojo predstavo o življenju, mnenje o sebi, izbiro misli, izbiro resnice in, najpomembneje, kako naj spremenimo svojo predstavo o spremembah.

Dodaj na seznam želja

Ko se vse spremeni, spremeni vse

Ko se vse spremeni, spremeni vse je prodajna uspešnica New York Timesa in govori srcu vsakega človeka, ki je izgubil svoj smisel po veliki življenjski spremembi, in tistim, ki bi jim pomagali.

Presunljivo jasno in uporabno besedilo ponuja čudovito orodje za ozdravljenje in življenje.

Knjiga Ko se vse spremeni, spremeni vse je pogovor o soočanju z vsemi spremembami v našem življenju, ki so se zgodile in ki se šele bodo.

Sprememba

Avtor Pogovorov z Bogom predstavlja svež in osupljiv pogled na tisto, kar se ne bo nikoli spremenilo: na Spremembo.

V naših življenjih prihaja do mnogih sprememb, toda ali mora sprememba res pomeniti krizo? Ne. Ne, če imate orodje, s katerim lahko spremenite svojo izkušnjo spremembe – in ravno to držite v svojih rokah. To je več kot zgolj knjiga o spremembah.

To je knjiga o tem, kako sploh deluje življenje, knjiga o naravi spremembe, o vzrokih zanjo, o soočanju z njo ter o obračanju spremembe na bolje. Na teh straneh je opisanih devet sprememb, ki lahko spremenijo vse.

Kako se soočiti s spremembami?

V knjigi Walsch bralcem predstavlja tehnike, kako se soočiti s spremembami, sploh tistimi največjimi, kot so denimo menjava službe, smrt bližnje osebe, selitev, prekinitev ljubezenskega razmerja itn.

Skozi devet korakov smo tako kot bralci poučeni, kako naj spremenimo čustva, svojo predstavo o življenju, mnenje o sebi, izbiro misli, izbiro resnice in, najpomembneje, kako naj spremenimo svojo predstavo o spremembah.

Walsch pomirjujoče išče rešitve iz stresnih položajev in se trudi najti univerzalne načine, ki lahko posameznikom pomagajo prebroditi njihov krizni čas. Na koncu vsakega poglavja kot nekakšen bonus doda še duhovno poezijo pesnice Em Claire. Priročnik, ki bo prišel prav vsem, ki se želijo na duhovni način spoprijeti s različnimi življenjskimi spremembami.

Je mogoče, da so te besede prišle v vaše roke ob pravem in najboljšem trenutku?

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-2291-12-9
Leto izdaje 2011
Število strani 244
Dimenzije 14,0 x 23,0
Vezava Mehka
Izdal Gnostica
Avtor Neale Donald Walsch
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ko se vse spremeni, spremeni vse
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ko se vse spremeni - spremeni vse

Cena 19,90 €