V vrečki ni artiklov.

Ko se vse spremeni, spremeni vse

Ko se vse spremeni, spremeni vse Neale Donald Walsch

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Knjiga bralcem predstavlja tehnike, kako se soočiti s spremembami, sploh tistimi največjimi, kot so denimo menjava službe, smrt bližnje osebe, selitev, prekinitev ljubezenskega razmerja itn. Skozi devet korakov smo poučeni, kako naj spremenimo čustva, svojo predstavo o življenju, mnenje o sebi, izbiro misli, izbiro resnice in, najpomembneje, kako naj spremenimo svojo predstavo o spremembah.
 
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-2291-12-9
Leto izdaje 2011
Število strani 244
Dimenzije 14,0 x 23,0
Avtor Neale Donald Walsch
Vezava Mehka
Izdal Gnostica
Kategorija Veliki duhovni učitelji

O avtorju

 

Neale Donald Walsch je priznani ameriški pisec in mislec, avtor svetovne uspešnice, serije devetih knjig "Pogovori z bogom", katere prvi del je kar 139 tednov preživel na lestvici najbolje prodajanih knjig New York Timesa. 

Rojen je bil septembra leta 1943 v krščanski družini v Milwaukeeju v Wisconsinu (ZDA). Že zgodaj se je odločil za iskanje prave duhovne resnice. Preučeval je Biblijo, Rig Vedo (staroindijsko sveto zbirko hvalnic) in med drugim tudi Upanishads (filozofsko besedilo besedil hinduizma). Pravi, da njegove knjige ni »narekoval« ampak prej navdihoval bog in da lahko pomagajo ljudem vzpostaviti razmerje do boga iz moderne perspektive.

Verjame v panteističnega boga, ki ni fizično ločen od človeka, sveta, materije. Njegova vizija je razmah in združitev vseh teologij današnje dobe, da bi bile bolj dostopne potrebam današnje dobe. Oblikoval je svoj Človekoljubni tim, kot duhovno gibanje katerega namen je širiti panteistično verovanje, zlasti to, da smo vsi z bogom in življenjem neločljivo povezani v celoto.

Spletna stran avtorjawww.nealedonaldwalsch.com 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

MARJANA

Objavljeno 08.11.2018

Moja najljubša. Prebiram jo znova in znova.Tisti,

Moja najljubša. Prebiram jo znova in znova.Tisti, ki jo je že ali jo še bo prebral, bo razumel zakaj in verjamem, da bo tudi sam naredil enako. To je ena od knjig, ki bi jo moral imeti vsak na svoji knjižni polici.

Oglejte si tudi