V vrečki ni artiklov.
Koencim Q10

Koencim Q10

BITI MLAJŠI IN IZGLEDATI MLAJŠI!

Koencim Q10 je vitaminom sorodna življenjsko pomembna učinkovina, katere glavna naloga je pretvarjanje energije iz hrane v telesno energijo v obliki ATP (adenozin trifosfata). To energijo naše telo izkorišča za presnovne procese ali mišično delo. V tej vlogi ga ne more zamenjati nobena druga kemična substanca in zato ga telo deloma proizvede samo, deloma pa ga vnašamo s prehrano. Prvih trideset let ga naše telo tvori v zadostnih količinah. Za tem pa ga telo sintetizira vse manj in pri 50 letih starosti ga imamo v tkivih mogoče le še polovico.

Razen staranja so poglavitni razlogi za njegovo zmanjšanje tudi:
- stres,
- vnetja,
- telesni in duševni napor,
- šok, izčrpanost,
- uživanje alkohola in tobaka,
- jemanje zdravil, 
- nezadosten vnos v hrani ipd. 

Pomanjkanje koencima Q10 je opazno pri boleznih, ki so povezane s povečano tvorbo prostih radikalov in njihovim delovanjem na celice in organe.

Proizvajalec koencima Q10 je svetovno znano podjetje Dr. Clark iz ZDA, ki svoje izdelke ponuja v skoraj vseh državah. Zanesljivo med tistimi, ki skrbijo za svoje zdravje, ni nobenega, ki ne bi slišal za to firmo in ustanoviteljico Dr. Huldo Clark ter njihov legendarni "zapper" za uničevanje patogenih organizmov, pa strojček za proizvodnjo koloidnega srebra, ozona in nešteto drugih izdelkov in prehranskih dopolnil.

Vsebina: 100 kapsul

Izdelek je prehransko dopolnilo. Izdelek ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Hraniti nedosegljivo otrokom. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

45536 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/5/_/5_294_l.jpg
24.9 EUR 2020-04-07 Zaloga: Na zalogi

Koencim Q10

Koencim Q10

Koencim Q10 je vitaminom sorodna življenjsko pomembna učinkovina, katere glavna naloga je pretvarjanje energije iz hrane v telesno energijo v obliki ATP (adenozin trifosfata).
 
Cena: 24,90 €

Podrobnosti artikla Koencim Q10

Vsebina 100 kapsul
Proizvajalec Ne

Fatal error: Call to a member function getShortDescription() on boolean in /var/www/sites/cangura.com/app/design/frontend/default/cangura/template/catalog/product/view/author.phtml on line 4