Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kokoška Fani o Sloveniji

Na zalogi
SKU
9789616882668
Dodaj v primerjavo
Cena 23,90 €

Kokošji jezik imenujemo kokodakanje in kokoška Fani je med najboljšimi jezikoslovkami svojega jezika. Zato ne preseneča, da se je pozanimala tudi za slovenski jezik, ki je eden od slovanskih jezikov. Zanimanje za njegovo učenje narašča iz leto v leto.

Dodaj na seznam želja

Kokoška Fani

Kokoška Fani je postala podoba in simbol Slovenije. Zato se bomo s kokoško Fani v knjigi sprehodili po izbranih čudesih, značilnostih in posebnostih Slovenije ter vam poskušali odkriti njeno kulturno dediščino ter oblike sodobnega ustvarjalnega prizadevanja njenih prebivalcev.

Ob dolgih zimskih večerih so stari očanci pripovedovali zgodbo o kokoški Fani in njenem domovanju na ozemlju, kjer je danes Republika Slovenija. O tem, kako pred davnimi časi kokoška Fani odkrila povsem nedotaknjen kotiček sveta. Pravi raj na zemlji! Pogled ji je segal od visokih belih vršacev do cvetočih travnikov. Čez zelene griče in doline vse tja do morja.

Kokoška Fani si je nemudoma prav tu uredila svoje kokošje gnezdo in se košato ulegla vanj. Na kraju, kjer se je kokoška ugnezdila, je njen odtis. Zato ima ozemlje Slovenije še dandanašnji podobo kokoške. Že stari modreci so pravili, da je bilo res tako! Ko, ko, ko!!

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616882668
Leto izdaje 2020
Število strani 86
Dimenzije 14,0 x 19,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Hart
Avtor Janez Bogataj
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kokoška Fani o Sloveniji
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kokoška Fani o Sloveniji

Cena 23,90 €