V vrečki ni artiklov.
Komplet 16 ročnih kamnov

Kamni 

Čudovit komplet 16-ih ročnih kamnov.

Slika je simbolična. Možna so manjša odstopanja v barvi, teži in obliki.

Material: Kamena strela, Rdeči jaspis, Prehnit, Hematit, Hrizopras, Ahat, karneol, Amazonit, Roževec, Mače oko, Mokait, Snežni obsidijan, Hrizokol, Ametist, Tigrovo oko, Heliotrop

Dimenzije: 1,5 - 4 cm

Teža: 150 - 200 g

Ahat

Ahat se je precej uporabljal kot talisman, ki varuje tistega, ki ga nosi pred nevihtami, žejo in prinaša srečo. Botsvanski Ahat se tradicionalno uporablja kot pomoč pri vzdrževanju pozornosti do detaljev. Ahat je znan kot varuh, ki varuje pred nočnimi morami, stresom in utrujenostjo. Je kamen moči s katero nas navdaja, da prebrodimo tudi najhujše čase.

Pomaga nam pri koncentraciji, učenju in samozavesti ter težavah s kožo in pri pikih insektov. Ščiti pred rentgenskim sevanjem in nam pomaga pri depresiji.

Mačje oko

Mačje oko povečuje ozaveščenost in pomaga osebi, da se ne ujame v čustva. Ljudje, ki psihološko zdravijo, bi morali nositi ta kamen v zlatem kompletu na prstancu ali mezincu; pomagal jim bo zaščititi se pred negativnimi vplivi.

Ta kamen je dober za alergije, ponavljajoče prehlade, prenapolnjenost žil s krvjo in alergijsko astmo. Pomaga pri nepravilnem delovanju ledvic.

Amazonit

Amazonit daje večjo vitalnost in življenjsko moč. Če ga položimo pod vzglavnik, nudi bolj globok in sproščen spanec ter daje miren in daljnoviden vsakdan. Prodre skozi grleno in srčno čakro in aktivira kreativne in umetnostne lastnosti v nas in nam pomaga, da jih bolje izrazimo. Daruje več tolerance in potrpljenja, osvobodi pred skopostjo, egoizmom in lakomnostjo.

Deluje proti bolečinam v področju solarnega pleksusa in varuje srce. Umirjeno deluje na živčni sistem in tako izniči krče in napenjanje na področju hrbta in vratu. Sproščujoče deluje na mišice v rokah, ramenih in vratu, posebne lastnosti pa so blaženje bolečin pri močnih, kroničnih ali migrenskih glavobolih v celotnem področju lobanje. Te močne bolečine se ublažijo in pozdravijo s polaganjem plošče iz amazonita ali nošenjem ogrlice iz amazonita.

Prehnit

Pomaga, da se po napornem dnevu sprostite in umirite svoje misli ter telo. Je odličen kamen za vse, ki imate hiter tempo življenja in imate občutek, da včasih niti nimate časa premisliti vsega, kar se vam dogaja.

Prehnit spodbuja občutek radosti, umirja um in krepi občutek notranjega miru, lastnika ščiti ter ugodno vplivala tako na srčno čakro kot tudi na vitalnost in splošno počutje.

Heliotrop

Heliotrop predstavlja dolgo in bogato življenje, blaženo prihodnost, spoštovanje in zmago. Krepi srčno čakro, čisti energijsko polje in blokade na čakrah ter okrepi fizično telo.

Tradicionalno se heliotrop uporablja pri vseh težavah, povezanih s krvjo in pri celjenju ran. Nevtralizira in odpravlja toksine iz telesa in ugodno vpliva na celoten imunski sistem. Ženskam naj bi pomagal lajšati porodne bolečine.

Hrizopras

Hrizopras je kamen prijateljstva, ki naj bi spodbujal ljubezen, blaginjo in strpnost. Je rojstni kamen maja in naj bi spodbujal veselje in upanje. Spodbuja odnos brez predsodkov in lahko zmanjša večvrednostni in manjvrednostni kompleks ter preprečuje vzkipljivost. Krepi jasnost misli in ustvarjalnost s privabljanjem obilja in uspeha v novih podvigih, hkrati pa spodbuja zvestobo v poslu.

Pravijo, da Hrizopras pomaga zdraviti zlomljeno srce.  Nežno nam vliva spodbudo in samospoštovanje, uravnava čustveno ravnovesje in spodbuja sprejemanje sprememb ter strpnosti do drugih.

9664576454 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/m/i/mix-rocnih-kamnov-16.jpg
42 EUR 2021-05-11 Zaloga: Na zalogi
-20%

Komplet 16 ročnih kamnov

Komplet 16 ročnih kamnov

Čudovit komplet 16-ih ročnih kamnov, ki vam bodo pomagali do boljšega počutja in bistrejših misli. 

Vroča cena: 42,00 €

Prihranek: 10,50 € (20%)

Redna cena: 52,50 €

Podrobnosti artikla Komplet 16 ročnih kamnov

Izdal Moirai

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).