Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

.Komplet 9 ročnih kamnov

Ni več v prodaji
SKU
4865415644
Vroča cena 22,05 €
Prihranek 9,45 € (-30%)
Redna cena 31,50 €

Čudovit komplet 9-ih ročnih kamnov, ki vam bodo pomagali do boljšega počutja in bistrejših misli. 

Dodaj na seznam želja

Kamni 

Čudovit komplet 9-ih ročnih kamnov.

Slika je simbolična. Možna so manjša odstopanja v barvi, teži in obliki.

Material: Kamena strela - špica, Kamena strela, Ametist, Amazonit, Rdeči jaspis, Roževec, Karneol, Snežni obsidijan in Botsvana Ahat

Dimenzije: 1,5 - 4 cm

Teža: 80 - 100 g

Ahat

Ahat se je precej uporabljal kot talisman, ki varuje tistega, ki ga nosi pred nevihtami, žejo in prinaša srečo. Botsvanski Ahat se tradicionalno uporablja kot pomoč pri vzdrževanju pozornosti do detaljev. Ahat je znan kot varuh, ki varuje pred nočnimi morami, stresom in utrujenostjo. Je kamen moči s katero nas navdaja, da prebrodimo tudi najhujše čase.

Pomaga nam pri koncentraciji, učenju in samozavesti ter težavah s kožo in pri pikih insektov. Ščiti pred rentgenskim sevanjem in nam pomaga pri depresiji.

Amazonit

Amazonit daje večjo vitalnost in življenjsko moč. Če ga položimo pod vzglavnik, nudi bolj globok in sproščen spanec ter daje miren in daljnoviden vsakdan. Prodre skozi grleno in srčno čakro in aktivira kreativne in umetnostne lastnosti v nas in nam pomaga, da jih bolje izrazimo. Daruje več tolerance in potrpljenja, osvobodi pred skopostjo, egoizmom in lakomnostjo.

Deluje proti bolečinam v področju solarnega pleksusa in varuje srce. Umirjeno deluje na živčni sistem in tako izniči krče in napenjanje na področju hrbta in vratu. Sproščujoče deluje na mišice v rokah, ramenih in vratu, posebne lastnosti pa so blaženje bolečin pri močnih, kroničnih ali migrenskih glavobolih v celotnem področju lobanje. Te močne bolečine se ublažijo in pozdravijo s polaganjem plošče iz amazonita ali nošenjem ogrlice iz amazonita.

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Moirai
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:.Komplet 9 ročnih kamnov
Vaša ocena
Back to Top

.Komplet 9 ročnih kamnov

Vroča cena 22,05 €
Prihranek 9,45 € (-30%)
Redna cena 31,50 €