V vrečki ni artiklov.
Komplet Louise Hay za ljubeč odnos do sebe

Vaje pred ogledalom - 21-dnevni tečaj za vzpostavitev ljubečega odnosa s samim seboj: Najučinkovitejše afirmacije so tiste, ki jih izrečemo na glas, ko stojimo pred ogledalom in si zremo globoko v oči. Ogledalo namreč odseva občutke, ki jih gojimo o sebi. Jasno nam pokaže, na katerih področjih potrebujemo spremembe, če želimo živeti radostno in celovito.

Marsikaj, kar ljudje običajno govorijo ali o čemer razmišljajo, ima negativen prizvok in ne poraja dobrih izkušenj. Kdor si želi ozdraviti življenje, mora začeti razmišljati drugače ter uporabljati pozitivne besede. Afirmacije odprejo ta vrata. So izhodišče na poti do spremembe. Še več, z njimi govorite svojemu nezavednemu: »Prevzemam odgovornost. Zavedam se, da lahko sama izzovem spremembo.« Ko govorim o izrekanju afirmacij, imam v mislih zavestno izbiranje besed, ki vam bodo bodisi pomagale odstraniti nekaj iz vašega življenja bodisi vam pomagale ustvariti nekaj novega.

Ko boste torej barvali te čudovite mandale in ilustracije, afirmirajte:

»Danes dovolim ustvarjalni žilici, da deluje skozme kot zdravilna sila. Lepota se uresničuje kar sama od sebe.«

4646 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/images/catalog/product/placeholder/small_image.jpg
22.33 EUR 2021-03-11 Zaloga: Na zalogi
-30%

Komplet Louise Hay za ljubeč odnos do sebe

* Obvezna polja

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 111 zlatnikov = 1,11 €.
V kompletu boste prejeli knjigo Vaje pred ogledalom, ki vsebuje 21-dnevni tečaj za ljubezen do sebe, in čudovito pobarvanka Afirmacije, ob kateri se boste sprostili in ponotranjili znanje iz knjige.

Redna cena: 31,90 €

Vroča cena: 22,33 €

Prihranek: 9,57 € (30%)

Podrobnosti artikla Komplet Louise Hay za ljubeč odnos do sebe

Izdal Založba Primus

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).