V vrečki ni artiklov.
Komplet največjih prodajnih uspešnic Louise Hay

Knjiga Meditacije je knjiga o idejah za spodbujanje ustvarjalnega mišljenja. Pomaga nam spoznati drugačne pristope k izkušnjam. Na svet pridemo s čistim, jasnim umom, ki je popolnoma povezan z našo notranjo modrostjo. Med odraščanjem privzemamo strahove in omejitve od odraslih, ki nas obdajajo. Ko stopimo v odraslost, imamo že veliko negativnih prepričanj, ki se jih niti ne zavedamo. In nagibamo se k temu, da si na teh napačnih prepričanjih gradimo življenje in izkušnje.  

"Modra knjižica" Telo je tvoje je Louisino prvo delo. Od prve izdaje, sredi sedemdesetih let prejšnjega stoletja, je postala nepogrešljiva neštetim bralcem po vsem svetu. Ta knjižica ne "ozdravi" nikogar. V človeku prebudi zmožnost, da prispeva k procesu zdravljenja. Da bi postali celi ali zdravi, moramo uravnotežiti telo, um in duha. 

Louise L. Hay v knjigi Moč je v tebi opisuje svojo pot spreminjanja in rasti, na katero se je podala, ko je zbolela za rakom. Ljubezen je nekaj, za kar se lahko odločimo, tako kot si lahko izberemo jezo, sovraštvo ali žalost. Lahko izberemo ljubezen. Vedno gre za izbiro, ki je znotraj nas. Začnimo v sedanjem trenutku in se odločimo za ljubezen. Je najmočnejša zdravilna moč, kar jih obstaja. Naj vam ta knjiga odkrije, da ste resnično zelo mogočni.

4654645 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/images/catalog/product/placeholder/small_image.jpg
33.15 EUR 2021-03-11 Zaloga: Na zalogi
-35%

Komplet največjih prodajnih uspešnic Louise Hay

* Obvezna polja

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 165 zlatnikov = 1,65 €.
V kompletu boste prejeli tri prodajne uspešnice Louise Hay, s pomočjo katerih boste uravnotežili in ozdravili telo, um in duha.

Redna cena: 51,00 €

Vroča cena: 33,15 €

Prihranek: 17,85 € (35%)

Podrobnosti artikla Komplet največjih prodajnih uspešnic Louise Hay

Izdal Založba Primus

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).